ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με Κλαμπ Μπριζ και Σάλκε

Η Παρασκευή αποτελεί την ημέρα της «προετοιμασίας» για ένα Σαββατοκύριακο που ακολουθεί σε πλήρεις αγωνιστικούς και στοιχηματικούς ρυθμούς, αλλά και σήμερα δε λείπουν οι ευκαιρίες από το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας. Τα «δυνατά» σημεία της ημέρας προκύπτουν από Βέλγιο και Γερμανία, ενώ θα ασχοληθούμε και με τη Euroleague που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Κερδίζει η Κλαμπ Μπριζ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τα πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος και την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Λόκερεν, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.76. Με πολύ μεγάλο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπαίνει στα πλέι οφ η Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι απέχουν μόλις δύο πόντους απ' τη Σταντάρ Λιέγης και φιλοδοξούν να κάνουν την ανατροπή που θα τους οδηγήσει επιτέλους στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Έκαναν εκπληκτικό φινάλε στην κανονική διάρκεια της σεζόν, καθώς παρέμειναν αήττητοι στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, τις 6 εκ των οποίων κέρδισαν! Πλέον, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ωστόσο η Κλαμπ Μπριζ δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα των πλέι οφ. Βρίσκει απέναντί της μία Λόκερεν που είναι ακόμη «μεθυσμένη» από την κατάκτηση του Κυπέλλου, το περασμένο Σάββατο στον τελικό κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

«Άσσος» η Σάλκε

Επόμενη επιλογή, ο «Άσσος» σε απόδοση 1.80 στον αγώνα της Σάλκε με τη Χέρτα. Έχοντας πάρει την ισοπαλία στο ντέρμπι του Ρουρ με τη Ντόρτμουντ, η Σάλκε θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική εντός έδρας φόρμα και να προσπεράσει, τουλάχιστον προσωρινά τους Βεστφαλούς, μεταφέροντάς τους την πίεση. Ποντάρουν πολλά στο απόρθητο φέτος Veltins Arena, το οποίο έχει να παραβιαστεί από τις αρχές Νοεμβρίου, με τους «βασιλικούς Μπλε» να μετρούν επτά νίκες στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς! Από την άλλη, η Χέρτα δεν ήθελε η Μπάγερν να στήσει... πάρτι τίτλου στην έδρα της, αλλά δεν είχε και πολλές επιλογές. Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα, άλλωστε, έδειχνε ότι δεν είναι διατεθειμένο να σταματήσει πουθενά. Για τη Χέρτα ωστόσο η χρονιά δεν τελειώνει στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου και οι παίκτες του Λουχουκάι θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, που συμβαίνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. «Παρότι έχουμε υπερβεί τις προσδοκίες, θα υπάρξουν κι άλλες φορές που θα φτάσουμε τα όριά μας. Η ομάδα έμαθε πολλά και πήρε σημαντικές εμπειρίες από το παιχνίδι με τη Μπάγερν», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη με αντίπαλο τους «βασιλικούς Μπλε».

Η Σατορού τον πρώτο λόγο

Συνέχεια από τη Β’ Γαλλίας και τον «1 DNB» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Σατορού – Νιμ (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Σατορού βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την αποψινή της αντίπαλο. Ως εκ τούτου γίνεται προφανές πως η αναμέτρηση έχει τη μορφή "τελικού" για αυτή, αφού η επιστροφή της στις νίκες θα σημάνει αυτομάτως κι ένα πολύ μεγάλο βήμα παραμονής. Η Νιμ δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε βαθμό (3-3) από τη Λανς, ωστόσο θεωρούμε ότι η έδρα έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση.

No Bet ο ΠΑΟ, Φενέρ με ρίσκο

Στη Euroleague, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.  Ο αγώνας είναι ο ορισμός του no-bet αφού ούτε διπλό μπορούμε να επιλέξουμε επειδή η Μπαρτσελόνα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, ούτε άσσο επειδή η Μπαρτσελόνα είναι αδιάφορη και ποτέ δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί. Αν κάποιος θέλει να ποντάρει κάποια χρήματα, μοναδική «ασφαλής» επιλογή είναι το Under 142.5 που επαληθεύθηκε στα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων και ξεπεράστηκε οριακά σε δύο (74-69, 67-78) το 2011 και το 2012. Προτιμότερο να κοιτάξουμε το παιχνίδι στο live.

Το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι αυτό ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την Αρμάνι Μιλάνο στο οποίο επιλέγουμε τη Φενέρ με χάντικαπ -7 πόντους σε απόδοση 1.90. Η Ούλκερ έχει θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα και η πρόκριση είναι στα χέρια της αν πετύχει τρεις νίκες ξεκινώντας από το σημερινό εντός με την Αρμάνι. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ομάδα του Ομπράντοβιτς γιατί υποδέχεται τη σχετικά άνετη ιταλική ομάδα που ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τον Λάνγκφορντ. Επομένως τον πρώτο λόγο απόψε τον έχουν οι γηπεδούχοι. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους, η Αρμάνι είχε νικήσει 90-85 σχετικά εύκολα. Στον όμιλο Ε’ η κατάσταση είναι πολύπλοκή. Στο τέλος οι θέσεις πρόκρισης θα ξεκαθαρίσουν σε ισοβαθμίες πιθανώς και η Ούλκερ είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει και διαφορά απόψε σε περίπτωση που η Αρμάνι κάνει τρεις ήττες στα εναπομείναντα παιχνίδια (μετά από το αποψινό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και τελευταία αγωνιστική πάει στη Μάλαγα). Πολλά εξαρτώνται όμως και από τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού οπότε τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε ξεκάθαρα. Η Ούλκερ πάει για το 3/3 ξεκινώντας από απόψε. Μεγάλη η απώλεια του Λάνγκφορντ για την Αρμάνι που την γλίτωσε φθηνά στον αγώνα με την Εφές. Επιλογή η Ούλκερ -7 αλλά με ρίσκο αφού πολλές φορές φέτος η ομάδα του Ομπράντοβιτς τα έχει κάνει χάλια και στην έδρα της. Ούλκερ -7. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 , και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας.