ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Χτυπάει» στα ίσια το ντέρμπι η Σάλκε

Ένα γεμάτο μεσοβδόμαδο κουπόνι έχουμε στα χέρια μας με δράση στα περισσότερα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν αναμφίβολα τα δύο μεγάλα ντέρμπι Ντόρτμουντ – Σάλκε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι σε Γερμανία και Αγγλία αντίστοιχα, με το πρώτο να είναι αυτό που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου με το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Σάλκε στο οποίο επιλέγουμε τη Σάλκε με χάντικαπ +1 γκολ σε απόδοση 2.10 (Πρόκειται για Ασιατικό χάντικαπ που επιβεβαιώνεται με νίκη ή ισοπαλία της Σάλκε, ενώ σε περίπτωση νίκης της Ντόρτμουντ με ένα γκολ διαφορά επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς διεκδικούν τη 2η θέση. Η Σάλκε βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Ντόρτμουντ και μπορεί, τουλάχιστον, να την κοιτάξει στα μάτια, αν όχι να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα

Με κάλυψη η Χάντερσφιλντ

Δυνατό σημείο προκύπτει από την Αγγλία και είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 1.85 στην αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με τη Μίντλεσμπρο για την Τσάμπιονσιπ (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις της η Μίντλεσμπρο και στα 11 τελευταία παιχνίδια της έχει πάρει μόλις μία νίκη. Αυτή ήρθε στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ίπσουιτς και στα δέκα υπόλοιπα ματς της μετρά έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Χάντερσφιλντ από την πλευρά της μετά τη μεγάλη νίκη με 5-0 που πανηγύρισε την 1η Μαρτίου απέναντι στην Μπάρσνλεϊ, η Χάντερσφιλντ κάνει «κοιλιά». Έκτοτε έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια στα οποία μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ωστόσο σήμερα μπορεί να επιστρέψει στις νίκες εκμεταλλευόμενη και τις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών της αντιπάλου της.

Στη Β’ κατηγορία της Ιταλίας, όπου υπάρχει πλήρης δράση, έχουμε ξεχωρίσει το «2 DNB» σε απόδοση 2.38 στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σπέτσια και την Τραπάνι. Η Τραπάνι έχει οκτώ συνεχόμενα ματς εκτός έδρας χωρίς ήττα, αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βαρέζε στην έδρα της και έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Θέλει να συνεχίσει το σερί της στην έδρα της Σπέτσια και μπορεί να το πετύχει συνεχίζοντας την προσπάθεια να τερματίσει στη δεύτερη θέση που δίνει την απευθείας άνοδο.

Φινάλε από τη Σκωτία και τον αγώνα Σεντ Μίρεν – Σεντ Τζόνστον, όπου θα πάμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 2.05. «Τώρα έφτασε η ώρα για τις μεγάλες καρδιές και τις μεγάλες εμφανίσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Λένον, δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση της Σεντ Μίρεν που μετά την νίκη επί τις Κιλμάρνοκ έχει δύο συνεχόμενες ήττες και συνεχίζει στην προτελευταία θέση. Η Σέντ Τζόνστον, από την πλευρά της, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, το μυαλό της «τρέχει» ήδη στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Αμπεερντίν στις 13 Απριλίου και το κίνητρο είναι σαφώς στην πλευρά των γηπεδούχων.

Over στο Βερολίνο

Από το μπασκετικό κουπόνι, επιλέγουμε το Over 154.5 πόντοι σε απόδοση 1.90 στο Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια, αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο του Eurocup. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (86-54 υπέρ της Βαλένθια) δεν αφήνει περιθώρια για εκπλήξεις. Η Βαλένθια βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό του Eurocup που θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια μία εκ των Χάποελ Ιερουσαλήμ και Νίζνι Νοβγκόροντ. Σήμερα η O2 World Arena του Βερολίνου θα έχει πάλι 7-8 χιλιάδες κόσμο, όπως σε κάθε εντός έδρας ματς της Άλμπα, για να παρακολουθήσουν το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας. Εφόσον ο αγώνας δεν έχει σκοπιμότητα είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα χαλαρό ματς χωρίς αφοσίωση στις άμυνες. Επιπλέον η Άλμπα έχει σημαντικότερα θέματα να σκεφτεί, το Final-4 του κυπέλλου Γερμανίας που θα διεξαχθεί στο Σαββατούριακο στο Ουλμ. Η Άλμπα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στον ημιτελικό την Μπάμπεργκ και απόψε δεν υπάρχει λόγος να τα δώσουν όλα οι παίχτες του Ομπράντοβιτς και να ταλαιπωρηθούν. Η Βαλένθια, ως γνωστόν, είναι από τις πιο ικανές επιθετικές ομάδες της Ευρώπης και θα παίξει πάλι για τη νίκη. Το 154.5 είναι λογικό όριο και εφικτό να ξεπεραστεί. Άλλωστε η Άλμπα θα είναι πιο ανταγωνιστική λογιά απόψε. Over 154.5 λοιπόν. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.