ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη για Τύρναβο, στηρίζουμε Γάνδη και Τίγκρες

Τρία σούπερ ντέρμπι περιλαμβάνει η σημερινή Κυριακή στο πρόγραμμα αγώνων που παραδοσιακά είναι πλούσιο. Εκτός από τις στοιχηματικές ευκαιρίες που θα μας απασχολήσουν, δεν μπορούν να μη μας τραβήξουν το ενδιαφέρον τα δύο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ και το «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα στις 19.30 ο ουραγός Άρης υποδέχεται τον μισητό αντίπαλο ΠΑΟΚ με σκοπό μία νίκη γοήτρου και μόνο, ενώ ο «δικέφαλος» θέλει να δώσει τη χαριστική βολή και να οδηγήσει πιο γρήγορα τους κίτρινους στη Β’ Εθνική. Στην Αγγλία ξεχωρίζει το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, ενώ στις 18.00 έχουμε το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ.

Νίκη για τον Τύρναβο κόντρα στο Γάζωρο

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Τυρνάβου κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου σε απόδοση 1.80. Σημείωσε τρίτη σερι νίκη την προηγούμενη αγωνιστική ο Τύρναβος, που παρά το γεγονός ότι ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, επικράτησε 3-1 της Καβάλας. Καλή εικόνα για τους Θεσσαλούς, με τον Άγγελο Διγκόζη να επισημαίνει: «Στα κοντινά μου πλάνα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη τελική βαθμολογική κατάταξη της ομάδας από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Μετά τη λήξη της σεζόν θα συζητήσουμε με τον κ Μπρέζα για τη νέα χρονιά. Είμαι από την πλευρά μου απόλυτα ευχαριστημένος για τη φετινή μας συνεργασία και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου». Ενδεχομένως να δώσει ευκαιρίες σήμερα σε νεαρούς. Επιστρέφουν οι Καραμανλής (ΜΕ 9/0) και Ιβανίδης (ΜΕ 4/0).

Δυνατά με το Διπλό DNB της Ζυρίχης

Από την Ελβετία κρατάμε δυνατά το «Διπλό» Draw No Bet της Ζυρίχης με αντίπαλο τη Λουκέρνη σε απόδοση 1.85. Πορεία πρωταθλητισμού κάνει η Ζυρίχη. Η ομάδα του Μάιερ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στην κατάσταση που βρίσκεται έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε κάτι που έμοιαζε με... θαύμα πριν από λίγους μήνες. Δεν "μάσησε" ούτε στην έδρα της δυνατής Γιουνγκ Μπόις, φεύγοντας με ένα πολύ μεγάλο διπλό και μάλιστα με ανατροπή, σκοράροντας για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές από τρία γκολ, ενώ πανηγύρισε κι έκτο διαδοχικό τρίποντο, φτιάχνοντας και διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 5η θέση και την αποψινή της αντίπαλο. Εκτός έδρας δε "τρέχει" και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας, με απολογισμό 6-1-5, μετρώντας τρία σερί διπλά, ενώ βρήκε δίχτυα και στις δώδεκα φετινές της εξόδους.

Νίκη και απόδοση 2.00 για Γάνδη

Από το Βέλγιο έρχεται ακόμα ένα δυνατό σημείο. Πρόκειται για τη νίκη της Γάνδης κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ σε απόδοση 2.00. Η Γάνδη συνέχισε νικηφόρα και την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας 4-1 εκτός έδρας της Σερκλ Μπριζ. Δίκαιη επικράτηση για τους νικητές, που συνεχίζουν να είναι ισόβαθμοι με την Γκενκ στην 6η θέση, ωστόσο είναι από κάτω της εξαιτίας της διαφοράς τερμάτων. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα η Γάνδη πρέπει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα απ' την Γκενκ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αδιάφορη Κορτράικ. «Περιμένουμε να κάνουν το χρέος τους», λένε στα αποδυτήρια των γηπεδούχων, οι οποίοι είναι αήττητοι στα τελευταία εφτά παιχνίδια, τα πέντε εκ των οποίων κέρδισαν.

Στηρίζουμε την Τίγκρες κόντρα στην Πουέμπλα

Από το Μεξικό επιλέγουμε το «Διπλό» της Τίγκρες κόντρα στην Πουέμπλα σε απόδοση 2.20. Τρία γκολ όλα κι όλα είχε σημειώσει στις εννιά πρώτες αγωνιστικές του Κλαουσούρα η Τίγκρε κι άλλα τόσα «κέρασε» την πρωτοπόρο Κρουζ Αζούλ, η οποία μπορεί να πήγαινε... τρένο με απολογισμό 8-1-0, η ομάδα του Ρικάρντο Φαρέτι όμως της σμπαράλιασε, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια σούπερ εμφάνιση. Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Ότι στο τελευταίο μισάωρο της συνάντησης αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, παρ' όλα αυτά δεν είχε κανένα πρόβλημα να βάλει άλλο ένα γκολ. Σπάει... κόκαλα η άμυνά της το τελευταίο διάστημα, αφού παρά το πολύ κακό ξεκίνημά της, όπου μάζεψε μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και με τέρματα 1-7, στα έξι πιο πρόσφατα δέχτηκε μόλις ένα τέρμα!

Over 2.5 στο Άαλμποργκ – Μίντιλαντ

Από τη Δανία θα πάμε με το Over 2.5 στην αναμέτρηση Άαλμποργκ – Μίντιλαντ σε απόδοση 1.95. Τα «φώτα» της αγωνιστικής πέφτουν αναπόφευκτα στο Αάλμποργκ απόψε, όμως η ομάδα του Κεντ Νίλσεν δίνει το πιο γερό crash test τίτλου, έχοντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει μόλις στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Εφόσον το πράξει δε θα αφήσει και στο -5 την Κοπεγχάγη, η οποία γκέλαρε ξανά την Παρασκευή. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επανήλθε εξάλλου στις επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα με πεντάρα, εκτός μάλιστα έδρας επί της Αάρχους. Καταιγιστική η Αάλμποργκ, έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια ρίχνει τάλιρο μακριά από το γήπεδό της! Μέσα σε όλα αυτά αξίζει να αναφέρουμε πως είναι η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος (6-5-0), έχοντας μάλιστα δεχτεί μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα! Μπορεί να μη βρέθηκε σε καλή μέρα, αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη, την τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με το 2-0 επί της ουραγού Σοντερίσκε. Αγχωτικά πάντως πήρε το τρίποντο, αφού το ματς έφτασε στις καθυστερήσεις για να το κλειδώσει και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, στο +5 μάλιστα από τη 2η θέση και τη σημερινή της αντίπαλο. Ως εκ τούτου γίνεται σαφές πόσο σημαντικό είναι το ματς για τη Μίντιλαντ, η οποία ουσιαστικά πηγαίνει για δύο αποτελέσματα απόψε στο Αάλμποργκ, αφού στον επόμενο γύρο την έχει στην έδρα της.

Παίρνει το «Διπλό» ο Παναθηναϊκός

Από τη Σούπερλιγκ ξεχωρίζουμε το «Διπλό» του Παναθηναϊκού μέσα στους «Ζωσιμάδες» επί τους ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 1.90. Ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερλιγκ είναι ο Παναθηναϊκός, που σήμερα πάει να παίξει σε μια έδρα που τα αποτελέσματα τον «πάνε». Απ' το 1986 έχουν να χάσουν οι πράσινοι στα Γιάννινα και αυτή την παράδοση θέλουν να συνεχίσουν και σήμερα, κατακτώντας τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε θέση ισχύος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θα μειώσει την απόσταση απ' τους προπορευόμενους Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Σε εκπληκτική κατάσταση η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, σκόραρε 7 γκολ στα τελευταία δύο ματς με Ολυμπιακό και Άρη (τέσσερα ο Μπεργκ, μία ασίστ) και έδειξε να βρίσκει ρυθμό στο καταλληλότερο χρονικό σημείο. Αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δέχτηκε γκολ ακόμη και απ' τον Άρη, κάτι που συνέβη και στις 4/6 προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Αναστασίου σήμερα μπορεί να υπολογίζει και στους Καπίνο (ΤΕ 22/0), Σίλντενφελντ (ΑΜ 19/0), Λαγό (ΜΕ 22/2) και Τριανταφυλλόπουλο (ΑΜ 22/1), με τον Έλληνα κόουτς να τονίζει: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω ότι κάνουμε αρκετά λάθη. Δεν μας κοστίζουν και η εικόνα της ομάδας σίγουρα είναι θετική. Η ψυχολογία έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα με τονωτικές και πειστικές νίκες, όπως αυτές που πετύχαμε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Αυτές οι νίκες έχουν βοηθήσει και έχουν τονώσει την ψυχολογία της ομάδας». Θα κάνει αλλαγές ο κόουτς του Παναθηναϊκού, καθώς έχει να αντιμετωπίσει απουσίες, ενώ υπάρχει και ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη.

Παίρνει το τρίποντο η Σοσιεδάδ

Από την Ισπανία επιλέγουμε τον «Άσσο» της Σοσιεδάδ με αντίπαλο τη Βαλένθια που πληρώνει απόδοση 2.10. Η Βαλένθια φιλοξενεί την προσεχή Πέμπτη τη Λουντογκόρετς, στη ρεβάνς του νικηφόρου 0-3 της Βουλγαρίας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σοσιεδάδ προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες επί της Βαλένθια, όλες σε παιχνίδια για την Πριμέρα Ντιβιζιόν (2 εντός και 3 εκτός έδρας). ο πιο ελκυστικό παιχνίδι της ημέρας γίνεται στο «Ανοέτα». Η Σοσιεδάδ φιλοξενεί τη Βαλένθια, θέλοντας να αποφύγει μία 3η συνεχόμενη ήττα. Τα «χαστούκια» από Σεβίλλη (1-0 εκτός) και Βαγιεκάνο (2-3 εντός) ηχούν ακόμα στα... αυτιά των παικτών του Αρασάτε, ενώ η πρώτη τετράδα... απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Οι 43 βαθμοί φέρνουν αυτή τη στιγμή τους Βάσκους στο -8 από την 4η Αθλέτικ Μπιλμπάο (αγωνίζεται αύριο), ενώ η Σεβίλλη τους απειλεί πλέον ανοικτά για την 6η θέση (στο -2). Σε ευρύτερο πλαίσιο, η Σοσιεδάδ μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Παράλληλα, η προαναφερθείσα ήττα από τη Βαγιεκάνο είναι η μοναδική στα 11 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (7-3-1). Κανονικά διαθέσιμος ο βασικός κίπερ Μπράβο, που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις του. Επιστροφή στην αποστολή και για τους Κάρλος Μαρτίνεθ (δεξί μπακ) και Θουρουτούθα (ΜΕ).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1, ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescoresμας και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες.