ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Over στο Κότμπους, κερδίζει η Γοδόι Κρουζ

Μετά από ακόμα ένα τριήμερο με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να κλέβουν την παράσταση, επιστρέφουμε σήμερα σε γνώριμους στοιχηματικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων με το κουπόνι της Παρασκευής να αποτελεί το «πρώτο πιάτο» για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον αγώνα Κότμπους – Καϊζερσλάουτερν για τη B’ Γερμανίας. Στην Κότμπους, ο Στέφαν Σμιντ εγκατέλειψε το καράβι, βλέποντας ότι με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε... παγόβουνο και στη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιοργκ Μπόμε. Η Καϊζερσλάουτερν από την πλευρά της προέρχεται από δύο σερί «στραπάτσα», χάνοντας την ευκαιρία να επιστρέψει στις θέσεις της ανόδου. Στο σημερινό ματς θέλουν και οι δύο τη νίκη και επιλογή μας είναι το καλοπληρωμένο Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.00.

Μία ακόμα επιλογή προκύπτει από τη Γερμανία, αυτή τη φορά από την Μπουντεσλίγκα και το «Χ2» σε απόδοση 2.35 στον αγώνα Χέρτα – Φράιμπουργκ. Η Χέρτα στο γήπεδό της κάνει «νερά», έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε εκεί ενώ στα έξι πιο πρόσφατα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς. Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα και θεωρούμε ότι έχει τη δυνατότητα να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.

Κερδίζει η Γοδόι Κρουζ

Επόμενη επιλογή ο «Άσσος» σε απόδοση 2.15 στην αναμέτρηση Γοδόι Κρουζ – Χιμνάσια Λα Πλάτα. Τρελαίνει κόσμο η Γοδόι, που μπορεί να μπήκε με το... αριστερό στο πρωτάθλημα, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη. Παραμένει έτσι συγκάτοικος στην κορυφή μαζί με τρεις ακόμα ομάδες, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία πιο πρόσφατά παιχνίδια της. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα από την πλευρά της έχει πανηγυρίσει μόλις ένα «τρίποντο» μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Φινάλ της Αργεντινής και η Γοδόι έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό αγώνα.

Δύο Over από τη Β’ Γαλλίας

Από τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας έχουμε ξεχωρίσει δύο Over 2,5 γκολ, στα παιχνίδια Ντιζόν – Κρετέιγ και Μπρεστ – Λαβάλ σε αποδόσεις 2.10 και 2.30 αντίστοιχα. Το Over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα οχτώ τελευταία εντός έδρας ματς της Ντιζόν και στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Κρετέιγ. Η Λαβάλ, από την πλευρά της, παρατάσσεται στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπρεστ με νέο προπονητή στον πάγκο, τον μέχρι πρότινος βοηθό του Χινσμπερζέ που απολύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, Ντενίς Ζακό. Το παιχνίδι αποτελεί έναν πρόωρο «τελικό» παραμονής στον οποίο αναμένουμε αρκετά γκολ.

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά για το Ποδόσφαιρο με ένα ακόμη Over 2,5 γκολ, αυτή τη φορά από την Ελλάδα και τον αγώνα Γλυφάδα – Αστέρας Μαγούλας. Από 3/4 Over 2,5 προέρχεται η Γλυφάδα ανεξαρτήτως έδρας, ενώ ο Αστέρας από 5/6 Over 2,5 και περιμένουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Ανοιχτό» παιχνίδι στην Πόλη

Από τα παιχνίδια της Euroleague έχουμε ξεχωρίσει αυτό ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τον Ολυμπιακό. Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός νίκησε 95-82 αλλά η διαφορά δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Τότε οι γηπεδούχοι δεν αστόχησαν σε κανένα σουτ το τελευταίο πεντάλεπτο και πήραν πολύ καλή διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας Απόψε πρώτος σκοπός της Ούλκερ είναι να νικήσει, ώστε να πιάσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία, και αν το παιχνίδι της βγει να κυνηγήσει και τη διαφορά. Υπό αυτές τις συνθήκες η τουρκική ομάδα θα χρειαστεί μια καλή επιθετική συγκομιδή και ο Ολυμπιακός είναι ο κατάλληλος αντίπαλος να βοηθήσει σε μεγάλο σκορ γιατί θα του επιτραπούν πολλοί αιφνιδιασμοί. Επιλογή λοιπόν το Over 154.5 πόντοι σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας.