ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη για Μαρσέιγ, Over στη Ν. Σμύρνη

Η επιστροφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ήταν το κυρίαρχο αθλητικό θέμα την εβδομάδα που πέρασε. Σούπερ ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ με το ραντεβού πλέον να ανανεώνεται για την επόμενη Τρίτη με τη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι τότε όμως μεσολαβεί ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα.

Άσσος η Μαρσέιγ

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου με το σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Μαρσέιγ κόντρα στη Λοριάν σε απόδοση 1.80. Αήττητη η Μαρσέιγ στο γήπεδό της με το Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο (2-2-0). Έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην 4η θέση την προηγούμενη αγωνιστική καθώς έμεινε στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν, αλλά τουλάχιστον δεν ηττήθηκε και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από αυτή. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Ligue 1 τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτή πέρα από το τρίποντο προκειμένου να συνεχίσει να διατηρεί βάσιμες ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιστρέφουν στην αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο ματς οι Καλιφά (ΕΠ 22/1) και Φανί (ΑΜ 15/0).

Οver στο Στουτγάρδη - Χέρτα

Συνεχίζουμε με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και πάμε στη Γερμανία και τον αγώνα Στουτγάρδη – Χέρτα, όπου κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.20. Στο Over 2,5 και τα πέντε τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα. Στο Over 2,5 και τα τρία τελευταία παιχνίδια της Χέρτα. Έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για τη Στουτγάρδη, που βρίσκεται μία μακριά από το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της, που είχε σημειωθεί 27 χρόνια πριν, με τον Έγκον Κόορντες τότε στον πάγκο της. Η Χέρτα έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της στο δεύτερο γύρο, παρότι στα δύο από αυτά ήταν εκείνη που πήρε προβάδισμα στο σκορ.

«Τρίποντο» για Ραπίντ Βιέννης

Από την Αυστρία επιλέγουμε τον «Άσσο» της Ραπίντ Βιέννης με αντίπαλο την Γκρόντιχ σε απόδοση 1.80. Σε... σύνδρομο τείνουν να εξελιχθούν το τελευταίο διάστημα τα εκτός έδρας για τη Ραπίντ, που κατάφερε να χάσει και από την προτελευταία της βαθμολογίας, Αντμίρα. όχι βέβαια ότι δεν το άξιζε το συγκρότημα του Μπάρισιτς, αλλά πρόκειται σίγουρα για τη χειρότερη της εμφάνιση εδώ και καιρό. Και το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες στο τελευταίο 25λεπτο, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, έστω κι αν μετά από εκείνο το σημείο ήρθαν όλα τα γκολ, αφού πέρασε δύσκολες στιγμές και πολύ νωρίτερα. Το τρίποντο επί της Αούστρια πριν από δύο εβδομάδες, είναι και το μοναδικό της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, αλλά παραμένει ακόμα και στο "παιχνίδι" της 2ης θέσης (-5). Σήμερα ήρθε η ώρα να… επιστρέψει και θα τη στηρίξουμε στο «τρίποντο» στο ντέρμπι με την Γκρόντιγκ που είναι στη δεύτερη θέση.

Over 2.5 στο Ααράου – Ζυρίχη

Από την Αυστρία περνάμε στην Ελβετία όπου επιλέγουμε το Over 2.5 στην αναμέτρηση Ααράου – Ζυρίχη σε απόδοση 1.85. Οι δύο φετινές τους αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί Over με την Ααράου να επικρατεί στον Α’ γύρο εκτός έδρας μ 1-2 και στο Β’ γύρο εντός με 5-1. Τέσσερα σερί G/G μετράει η Ααράου, αλλά και επτά στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια. Η Ζυρίχη βρήκε δίχτυα και στις εννιά τελευταίες της εξόδους!

Over 2.5 στη Νέα Σμύρνη

Από τη Σούπερλιγκ επιλέγουμε το Over 2.5 στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος σε απόδοση 2.35. Τα περισσότερα εντός έδρας G/G της Σούπερλιγκ μετράει ο Απόλλων Σμύρνης, συνολικά 8 σε 13 ματς. Βέβαια διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα της Σούπερλιγκ (21 γκολ παθητικό), πίσω απ’ τη Βέροια. Η ομάδα του Σάντσες ωστόσο προέρχεται από 5/6 εντός έδρας Over 2,5. Νέα αρχή για τον Πανιώνιο σήμερα, στον πάγκο του οποίου θα κάθεται ο Νίκος Αναστόπουλος. Ένας «γυρολόγος» της Ελλάδας, ο «μουστάκιας» αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει τους κυανέρυθρους στην παραμονή, τη στιγμή που τα προβλήματα αντί να μειώνονται, μάλλον αυξάνονται στο εσωτερικό του συλλόγου. Χαρακτηριστικό είναι ότι η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης πούλησε τα ποσοστά μεταπώλησης (!) των Δημήτρη Κολοβού και Ανδρέα Σάμαρη, προφανώς για πολύ μικρότερα ποσά απ’ ότι προβλεπόταν, καθώς είχε ανάγκη από ρευστότητα. «Έσπασε» το εκτός έδρας αήττητο του Λόρι Σάντσες στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε στο Αγρίνιο απ’ τον Παναιτωλικό. Η παρουσία του Βορειοιρλανδού είχε ξεκινήσει με το εντυπωσιακό 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είχε συνεχιστεί με τις ισοπαλίες σε Εργοτέλη (2-2), Καλλονή (0-0) και Λεβαδειακό (1-1), αλλά και το «τρίποντο» με τον Άρη (2-0). Θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα η ομάδα του Σάντσες, που έκανε κακό ξεκίνημα στο ματς, βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά με βάση την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο άξιζε την ισοπαλία. «Όταν δεν εμφανίζεσαι για 45 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και δίνεις στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πετύχει δύο γκολ, τότε είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Αν είχαμε ακόμα πέντε λεπτά στη διάθεσή μας όμως, ίσως να μπορούσαμε την ισοφάριση», είπε ο Σάντσες.

Άσσος με Draw No Bet η Γουέστ Χαμ

Από την Premier League επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Σαουθάμπτον σε απόδοση 2.20. Η Σαουθάμπτον δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ 3 σερί εκτός έδρας νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη πλευρά η Γουέστ Χαμ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ. Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί η Γουέστ Χαμ τη Σαουθάμπτον στο «Άπτον Παρκ». Τα «σφυριά» διανύουν την καλύτερη περίοδό τους στη φετινή σεζόν, καθώς προέρχονται από 3 «κολλητές» νίκες (2 εντός και 1 εκτός έδρας), όλες με σκορ 2-0. Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις μετρά ταυτόχρονα μόλις 1 ήττα στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (4-1-1), έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 5/6 ματς. Η θετικότατη αυτή συγκομιδή έχει φέρει τους Λονδρέζους στην 11η θέση του πίνακα, με τους 28 βαθμούς να τους εξασφαλίζουν «αέρα» 4 πόντων από την «επικίνδυνη ζώνη». Στο 3-2-2 το σερί της Γουέστ Χαμ στα 7 τελευταία «εντός» για το πρωτάθλημα.

Νικάει η Λας Πάλμας, διπλό η Έμπολι

Από τη Β’ Ισπανίας επιλέγουμε τον «Άσσο» της Λας Πάλμας με αντίπαλο τη Χιρόνα σε απόδοση 2.00, ενώ από τη Β’ Ιταλίας θα πάμε με το «Διπλό» της Έμπολι με αντίπαλο την Πάντοβα σε απόδοση 2.20. Τελικός έχει χαρακτηριστεί από όλους το σημερινό παιχνίδι της Έμπολι στην Πάντοβα, το οποίο και θέλει να κερδίσει, μία αγωνιστική πριν επισκεφθεί την έδρα της Σιένα. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους σε μία καλή απόδοση δεδομένου τόσο τη βαθμολογική, όσο και την ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων.

Καίγεται ο Ηλυσιακός, «καυτή» η Γκαζιάντεπσπορ του Γιούρι Ζντοβτς

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου από την Ελλάδα επιλέγουμε το +9 του Ηλυσιακού με αντίπαλο την ΑΕΝ Κηφισιάς σε απόδοση 1.90. Χαλαρή η Κηφισιά, καίγεται ο Ηλυσιακός. Αυτά είναι τα βασικά δεδομένα του σημερινού αγώνα. Στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, ο Ηλυσιακός έκανε πάρα πολλές λανθασμένες επιλογές και έχασε ένα παιχνίδι που έδειχνε δικό του από την αρχή. Σήμερα αντιμετωπίζει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και εύχεται να χαριστεί μιας και είναι αδιάφορη. Χωρίς τέτοιες σκέψεις στο μυαλό τους, οι παίχτες του Ηλυσιακού πρέπει να μπουν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο μήπως καταφέρουν να κάνουν την έκπληξη. Αν τυχόν δεν καταφέρουν να νικήσουν, πιθανότατα να μην πέσουν αμαχητί. Μεγάλο το χάντικαπ +9 για τον Ηλυσιακό αλλά θέλει χαλαρό ποντάρισμα γιατί τις τελευταίες εβδομάδες πολλά «ύποπτα» συμβαίνουν στην Α1. Πάμε με το κίνητρο του Ηλυσιακού και την αδιαφορία της Κηφισιάς. Από την Τουρκία και την αναμέτρηση Γκαζιάντεπσπορ – Μπάνβιτ επιλέγουμε αρχικά το +7.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.88 αλλά και την «καθαρή» νίκη που πληρώνει 3.45. Από το ίδιο πρωτάθλημα κρατάμε και τη νίκη της Μπεσίκτας κόντρα στην Πινάρ Καρσίγιακα σε απόδοση 1.80. Κλείνουμε με Ιταλία και το -2.5 της Ρετζιάνα Εμίλια με αντίπαλο την Μπρίντιζι σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.