ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Mε κάλυψη ο Πιερικός, Άσσος η ΑΕ Λεμεσού

Λίγα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου, ωστόσο προκύπτουν κάποιες ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Στη Σούπερλιγκ η 23η αγωνιστική ρίχνει αυλαία με δύο αναμετρήσεις. Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Πανθρακικό, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο Άρης τα παίζει «όλα για όλα» για τη σωτηρία κόντρα στον Πανιώνιο. Στην Ισπανία η 23η αγωνιστική «κλείνει» με τον αγώνα Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ έντονη δράση έχουμε και στη Football League.

Με κάλυψη ο Πιερικός

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet του Πιερικού κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου σε απόδοση 1.85. Πολύ άσχημο το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Καβάλα για τον Πιερικό, τον έμπλεξε για τα καλά σε περιπέτειες. Εντός της ζώνης του υποβιβασμού οι Κατερινιώτες, οι οποίοι όμως σήμερα μπορούν να εκμεταλλευτούν την «γκέλα» της Καβάλας χθες με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (ηττήθηκε 1-0) και με νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου να την αφήσουν πίσω τους ξανά. Απίστευτες καταγγελίες απ’ τους ανθρώπους του Πιερικού για όσα έζησαν στην Καβάλα την προηγούμενη εβδομάδα, όπου έκαναν λόγο για «πόλεμο, κόλαση και μπράβους».

«Τρίποντο» για την ΑΕ Λεμεσού

Από την Κύπρο έρχεται το δεύτερο δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της ΑΕ Λεμεσού με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου σε απόδοση 1.75. 8 νίκες στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια της μετράει η ΑΕΛ. Να επιστρέψει στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα κόντρα στον Άρη και να αυξήσει τη διαφορά της στους 4 βαθμούς από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει κόντρα στον Ερμή η ΑΕΛ Λεμεσού. Το γήπεδο αναμένεται αν είναι για ακόμα ένα παιχνίδι γεμάτο ώστε ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τη 15η της νίκη σε 22 παιχνίδια

Η ΑΕΛ είναι η μοναδική, μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, αήττητη ομάδα εντός έδρας με τα γκολ να είναι στο 24-7 σε 10 παιχνίδια. Από εκεί και πέρα επικρατεί ενθουσιασμός για τον προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος από τότε που ανέλαβε την ομάδα μετράει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας θέσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το 13ο του στον πάγκο της ομάδας και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται πως θα είναι «γουρσούζικο» για την ΑΕΛ. Ο Καρλίτος ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας καθώς συμμετείχε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Μάλιστα, θα πάρει και θέση στο αρχικό σχήμα ως αριστερός μπακ. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα των απουσιών και συγκεκριμένα της αποθεραπείας των Σατσέτι, Έντμαρ και Αϊρόσα με τον τελευταίο να είναι η ποιο πιθανή επιστροφή για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Over 2.5 στο Ντέρμπι – ΚΠΡ

Από την Τσάμπιονσιπ επιλέγουμε να πάμε με το over 2.5 γκολ στον αγώνα Ντέρμπι Κάουντι – ΚΠΡ σε απόδοση 2.12. H Ντέρμπι διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ (57 γκολ) και η ΚΠΡ την καλύτερη άμυνα (20 γκολ). Μάλιστα βγάζει πολύ συχνά over καθώς μετρά 9/12 τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Over 2,5 και τα έξι τελευταία παιχνίδια της ΚΠΡ σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 5/6 επιβεβαιώθηκε και το G/G.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.