- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 951 φορές
Aθλητική εβδομάδα του Δήμου Νάουσας
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι αγώνες της Αθλητικής Εβδομάδας του Δήμου Νάουσας.
Εξαίρεση αποτέλεσε η μέρα της Πέμπτης που οι αθλητικές δραστηριότητες δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της βροχής. Στη διάρκεια της πιλοτικής υλοποίησης της αθλητικής αυτής συνάντησης της νεολαίας του Δήμου, με την αρωγή τοπικών συλλόγων, συμμετέχοντες και συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να έλθουν κοντά με αθλήματα όπως: μπάσκετ, βόλεϊ, χαντ-μπολ, τένις, πολεμικές τέχνες, ποδοβόλεϊ, αλλά και να τρέξουν σε αγώνες ορεινού τρεξίματος.
Κορύφωση των εκδηλώσεων ήταν ο κυριακάτικος 5ος ημιμαραθώνιος Βερμίου που πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΒΑΣ, αφιερωμένος στον Κυριάκο Λαζαρίδη.
Ο Δήμος Νάουσας και ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Δάγγας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για τη βοήθειά τους στην οργάνωση και υλοποίηση της Αθλητικής Εβδομάδας τους συλλόγους: ΣΕΒΑΣ, Ζαφειράκη, Γ.Ε. Νάουσας, Όμιλο Αντισφαίρισης Νάουσας, Ακαδημία Αντισφαίρισης Νάουσας, Ολυμπιακό και Κένταυρο, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Αντώνη Μπόλα και Κώστα Χατζηστυλλή, καθώς και τον γιατρό και Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Καρτσιούνη για την παρουσία του στο άλσος στις μέρες της διοργάνωσης.
Σχετικά Άρθρα
-
Αθλητικές Μεταδόσεις Τετάρτης (07/10): Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη, ΑΕΚ, Κολοσσό και Προμηθέα -
Αθλητικές Μεταδόσεις (06/10): Πού θα δείτε Κροατία – Ισπανία, ΠΑΟΚ, Περιστέρι και το τελευταίο ματς του Μέσι -
Αθλητικές Μεταδόσεις Δευτέρας (05/10): Ντέρμπι στο Nations League, δύσκολη μάχη για Σάκκαρη και δράση σε Super League 2 -
Αθλητικές Μεταδόσεις Κυριακής (04/10): Ματσάρα Ελλάδα – Γερμανία στο Nations League, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην GBL



