- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1009 φορές
Έναρξη κολυμβητικής σεζόν του «Α.Σ. ΝΗΡΕΑ» Βέροιας
Μία ακόμα αισιόδοξη χρονιά ξεκινάει την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη για τα αγωνιστικά τμήματα της κολύμβησης.
Όπως είναι γνωστό η περσινή περίοδος ήταν η πιο επιτυχημένη για τον ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑ Βέροιας με 40,0 βαθμούς στην γενική κατάταξη κατέλαβε την 36η θέση μεταξύ 130 συλλόγων σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Η προπόνηση του αγωνιστικού τμήματος θα γίνεται καθημερινά 15:00-17:00 και 20:00-22:00 με προπονητή τον Θεοδωρίδη Χρήστο και Παπαδοπούλου Μαρία.
Η άκρως επιτυχημένη εδώ και πολλά χρόνια προ αγωνιστική ομάδα της Μαρίας Παπαδοπούλου θα προπονείτε καθημερινά 18:30-20:00.
Καλή κολυμβητική σεζόν…
Σχετικά Άρθρα
-
Επαναφορά του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Σε ισχύ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας: Ανοικτό μέχρι τις 13:00 αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου -
Ο υγρός στίβος στη Βέροια έχει ιστορία: Η πορεία του Ν.Α.Σ. Ημαθίας στο πόλο και η ανάγκη για σύγχρονες υποδομές



