Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Βέροια το τουρνουά πίνγκ-πόνγκ

Το Σαββατοκύριακο 11-12/01/2014, στο Φιλίππειο, διεξήχθη, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών τουρνουά, της Ε.Φ.Ο.Ε.Π.Α, το 7ο κατά σειρά ανοιχτό πρωτάθλημα, πίνγκ-πόνγκ, μικρών ηλικιών σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βορείας Ελλάδος, της Ε.Φ.Ο.Ε.Π.Α, το ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας και το σωματείο Ο.Ε.Α.Β.

Η διοργάνωση, διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία, χάρη στην αθρόα συμμετοχή αθλητών, 26 νέων, 68 παίδων, 48 παμπαίδων, 21 κορασίδων και 24 παγκορασίδων , προερχόμενων από διαφορετικές περιοχές της περιφέρειας. Οι αξιολογημένοι ατομικοί αγώνες, είναι αφιερωμένοι, στη μνήμη του παλιού αθλητή της Βέροιας, Φώτη Τσιαλτζούδη. Η αγωνιστική δράση, κορυφώθηκε την Κυριακή, με τους ομίλους στους παίδες και τις κορασίδες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, καθώς διήρκησε όλη την ημέρα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής είχε τους χαιρετισμούς των  προέδρων, του ΚΑΠΑ κ. Παύλου Παυλίδη, του πρόεδρου της Ομοσπονδίας  κ. Κολυμπάδη, ενώ απενεμήθη τιμητική πλακέτα στο Δήμο μας  για την φιλοξενία των αγώνων από τον πρόεδρο της  επιτροπής Βορείου Ελλάδος,  κ. Τριγωνά, ο οποίος διατελεί διευθυντής της ΧΑΝΘ.

Μετά την τελετή έναρξης ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ παρέθεσε γεύμα εργασίας, όπου τέθηκαν θέματα, ευρύτερης συνεργασίας –ανάληψη διοργανώσεων Πανευρωπαϊκού επιπέδου-παροχών υλικού –χώρων προετοιμασίας με επίκεντρο την προβολή και ανάπτυξη της πόλης μας, μέσα από αθλητικές δράσεις.