ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Υφαντίδου ξεκίνησε τη σεζόν με τη σκέψη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκίνησε εδώ και περίπου ένα μήνα η Σοφία Υφαντίδου με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Η πρωταθλήτρια του επτάθλου έχει μπροστά της μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, στη διάρκεια της οποίας θα επιδιώξει να εξασφαλίσει το όριο συμμετοχής (6.200) στο κορυφαίο γεγονός της τετραετίας.

"Θέλω να ξεκινήσω τους αγώνες τον Απρίλιο πιθανότητα στην Ιταλία. Για εμένα το ιδανικό θα είναι να κάνω το όριο από τον πρώτο μου αγώνα. Από εκεί και πέρα θα πάρω μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ στον προγραμματισμό μου είναι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα", είπε η Υφαντίδου, που έκλεισε την περσινή σεζόν με καλύτερη επίδοση στους 6.113 β. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ πραγματοποίησε καλή παρουσία και στο Παγκόσμιο του Πεκίνου, όπου συγκέντρωσε 5.951 βαθμούς.

"Συμμετοχή στους αγώνες του κλειστού, όπως, άλλωστε συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια δεν θα έχουμε, καθώς δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες προοπόνησης στην Βέροια", κατέληξε η έμπειρη αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Μηνά Κυριάκο.