ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη μάχη και τα σύνθετα

Η Εθνική ομάδα ανδρών-γυναικών συνθέτων αγωνισμάτων βρίσκεται από χτες στην πόλη Ινοβρότσλαβ της Πολωνίας προκειμένου να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί 4-5 Ιουλίου.

Η Ελλάδα μετέχει στην 2η κατηγορία της διοργάνωσης και θα πάρει μέρος στους αγώνες με πλήρη ομάδα μετά από αρκετά χρόνια. Η αποστολή αποτελεί από τους Σοφία Υφαντίδου (Φίλιππος Βέροιας) που έχει τον άτυπο ρόλο του αρχηγού, Στέλλα Τσικανούλα (ΑΣ Τιτάν Σερβίων), Βασιλική Μαρκοπούλου (ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας), Παναγιώτη Μάντη (ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας), Γρηγόρη Καπρινιώτη (ΟΦΚΑ Σερρών) και Θανάση Χατζόπουλο (Φίλιππος Βέροιας).

Στη διοργάνωση μετέχουν στους άντρες οι Αυστρία, Ελλάδα, Φινλανδία, Ιρλανδία, Λετονία και Πορτογαλία και στις γυναίκες οι Κροατία, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Λετονία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Κάθε χώρα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με ως τέσσερις αθλητές, από τους οποίους θα βαθμολογηθούν οι τρεις. Την άνοδο για την πρώτη κατηγορία θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες, με βάση τη συνολική βαθμολογία.

Πηγή: sportsfeed.gr