Δέκα μετάλλια για τον Α.Σ. «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή 150 αθλητών και αθλητριών από είκοσι Σωματεία της χώρας, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 14 & 15-12-2013 το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» των Πολεμικών Τεχνών στο Φιλίππειο κλειστό στάδιο της Βέροιας.

Το νέο αυτό άθλημα αποτελεί την απόλυτη εξέλιξη  του TAEKWON - DO I.T.F. και περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα (Ελεύθερη Μονομαχία, Σκιαμαχία, Τεχνικές Θραύσεων εδάφους και Άλματα καθ’ ύψος) στα οποία οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνται να συμμετέχουν σε όλα και ανάλογα με τις επιδόσεις και την κατάταξη τους να συγκεντρώνουν βαθμολογία και σύμφωνα με αυτή να ανακηρύσσονται οι καλύτεροι και πληρέστεροι αθλητές, οι λεγόμενοι «Τετραθλητές». Διοργανωτής ο Α.Σ. Τέτραθλον «Ημαθίας» με συνδιοργανωτή το Αθλητικό Τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο δύσκολο εγχείρημα διεξαγωγής του πρώτου επισήμου Πανελληνίου Πρωταθλήματος το οποίο στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς θεάματος.

 Ο Α.Σ. «Τέτραθλον» Νάουσας στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχε με αποστολή 21 αθλητών και δέκα από αυτούς γύρισαν στην πόλη της Νάουσας με μετάλλιο στο στήθος πιστοποιώντας και σφραγίζοντας την σκληρή δουλειά τεσσάρων ετών που συντελείται στον Σύλλογο με καθοδηγητή τον Εκπαιδευτή του, Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN. Συνολικός απολογισμός 4 χρυσά, 2 ασημένια και 4 χάλκινα για έναν νέο σχετικά Σύλλογο που δεν διαθέτει ακόμη στο δυναμικό του μαύρες ζώνες. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες τους οι: Λογγινίδης Γρηγόριος, Πετρά Δάφνη, Παπαγεωργίου Αικατερίνη και Πλουμπίδης Βασίλειος. Ασημένιο μετάλλιο ο Σαμαράς Στέλιος και η Αθανασιάδου Πηνελόπη. Χάλκινο μετάλλιο για τους: Γιούρο Λουκά, Φειδάντση Αλέξανδρο, Ιωαννίδου Θεοδώρα και Σαμαρά Όλγα. Τέταρτη θέση για την Δημητριάδου Παρθένα και τον Δούτση Εμμανουήλ ενώ αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι: Στογιάννης Κωνσταντίνος, Φειδάντσης Γαβριήλ, Ουγγρίνης Κωνσταντίνος, Νικολαϊδης Βασίλειος, Λογγινίδου Βαρβάρα, Μάντσιου Ολυμπία, Μπάμπου Ελένη, Παπανάνου Νικολέτα και Μπίντα Δέσποινα.

Ο Σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την εμφάνιση τους, ανεξαρτήτως θέσεως, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών και τα μέλη του για την συμπαράσταση τους και υπόσχεται ακόμη σκληρότερη δουλειά και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.