- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 991 φορές
eTwinning στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας
Την επέτειο των 10 χρόνων eTwinning γιόρτασαν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης», με τους μαθητές να σχηματίζουν με τα σώματά τους το λογότυπο της γνωστής αυτής ψηφιακής πλατφόρμας, όπου εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο μπορούν να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να αναπτύξουν συνεργατικά έργα και ιδέες, για μία πιο διαδραστική και ευχάριστη διδασκαλία.
Φέτος οι καθηγήτριες Αγγλικής του σχολείου συνεργάζονται με σχολεία από Πολωνία και Τουρκία πάνω στο θέμα «Animals», παρουσιάζοντας καινούργιο λεξιλόγιο σχετικά με τα ζώα σε μαθητές από 4 μέχρι 9 χρονών, μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων, φροντίζοντας να “ανεβάσουν” σχετικά βίντεο και φωτογραφίες στην πλατφόρμα του eTwinning, προκειμένου να ενημερώνονται και οι καθηγητές από τα αντίστοιχα σχολεία σε Πολωνία και Τουρκία.
Για την επέτειο των 10 χρόνων ύπαρξης της πλατφόρμας, οι υπεύθυνοι του eTwinning ζήτησαν από τους χρήστες-μέλη να ανεβάσουν την εν λόγω φωτογραφία, αποδεικνύοντας ότι όντως η δύναμη βρίσκεται στην ένωση.
Σχετικά Άρθρα
-
Αθλητικές Μεταδόσεις Τετάρτης (07/10): Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη, ΑΕΚ, Κολοσσό και Προμηθέα -
Αθλητικές Μεταδόσεις (06/10): Πού θα δείτε Κροατία – Ισπανία, ΠΑΟΚ, Περιστέρι και το τελευταίο ματς του Μέσι -
Αθλητικές Μεταδόσεις Δευτέρας (05/10): Ντέρμπι στο Nations League, δύσκολη μάχη για Σάκκαρη και δράση σε Super League 2 -
Αθλητικές Μεταδόσεις Κυριακής (04/10): Ματσάρα Ελλάδα – Γερμανία στο Nations League, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην GBL



