Επιτυχημένο το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα τετράθλου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ στην πόλη της Βέροιας 14 και 15 Δεκεμβρίου 2013.

Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος του ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ με την ευθύνη της ΕΟΜΤ και του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Διήρκεσε δύο ημέρες με εκατόν πενήντα αθλητές και αθλήτριες από εκπροσώπους δεκατεσσάρων σωματείων από όλη την επικράτεια, στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ στάδιο στο κέντρο της Βέροιας.

Η διοργάνωση του πρωταθλήματος ήταν άψογη και παρουσιάσθηκε επίσημα το αγωνιστικό σύστημα του νέου αθλήματος και των κανονισμών του ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ. 

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΕΤΡΑΘΛΗΤΕΣ που διεκρίθησαν θα παρουσιασθούν το συντομότερο στην ιστοσελίδα της ΕΟΜΤ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι συμμετέχοντες, εφάρμοσαν το νέο αγωνιστικό σύστημα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ενδιαφέρον παρουσιάζοντας ένα αξιόλογο θέαμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ.  

Τα μηχανήματα εντός του σταδίου δύο δυναμόμετρα για αθλητές αθλήτριες κάτω των 14 ετών, πέντε μηχανήματα θραύσεων εδάφους και πέντε μηχανήματα αλμάτων καθ' ύψος για αθλητές - αθλήτριες άνω των 15 ετών έδειξαν την όψη διεθνούς διοργάνωσης.

Στο πρωτάθλημα διαιτήτευσαν 30 διαιτητές - κριτές και δύο μέλη γραμματειακής υποστήριξης. 

Το ΔΣ ευχαριστεί την Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Παυλίδη Παύλο,τον Προϊστάμενο του Φιλίππειου Σταδίου κ. Ρωμύλο Αλεξανδρίδη για τις σημαντική τους ενέργεια παραχώρησης του σταδίου και κάθε ηθική συμπαράσταση στο νέο μας ξεκίνημα.