ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Δημοσθένη Ταραμονλή

Καταπληκτική είναι η χρονιά για τον Βεροιώτη αθλητή που διεκδικεί το πρωτάθλημα για το 2015 στην κατηγορία κάτω των 14 ετών που μετά από τις προηγούμενες επιτυχίες του:

1ος  στο Ε3 της Αριδαίας

1ος  στο Ε2 της Ξάνθης

5ος  στο Ε1 της Γλυφάδας

1ος  στο Ε3 της Βέροιας

9ος  στο Tennis Europe της Αθήνας

Την εβδομάδα που μας πέρασε αγωνίστηκε στο 2ο πανελλαδικό τουρνουά Επιπέδου 1 που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Το έργο του βεροιώτη  αθλητή ήταν πολύ δύσκολο γιατί αγωνίστηκε σε χωμάτινη επιφάνεια (η Βέροια δεν διαθέτει τέτοια γήπεδα) και δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί  το επιθετικό και γρήγορο παιχνίδι του.

Παρόλα αυτά έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση της πρώτης θέσης χάνοντας οριακά με σκορ 7/5 – 7/6 στον τελικό από τον Μανόπουλο Νίκο από την Λαμία.

Ο δρόμος για τον τελικό είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς είχε  δύσκολη κλήρωση.

 Απέκλεισε κατά σειρά τους

 Στανέλλο Μιχάλη (Αθήνα)6/0 – 6/2

Αναγνωστόπουλο Δημήτρη (Χαλκίδα) με 6/2 -6/4

 και Θάνο Αριστοτέλη (Ηλιούπολη) με 6/1 – 6/0.

 Στον ημιτελικό αντιμετώπισε το νούμερο 1 του ταμπλό Κούτσικο Βασίλη από την Λαμία όπου έγινε το καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης. Ο Δημοσθένης ενώ έχασε το πρώτο σετ με 6/2 με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε με tiebreak(7/6). Στο τρίτο σετ εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή φυσική του κατάσταση προηγήθηκε με 4/1 και ο αντίπαλός του εγκατέλειψε.

Στα διπλά έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό όπου με συμπαίκτη τον Λάπα Θεοδόση έχασαν στον ημιτελικό με 6/7 – 7/5 – 10/3

Ο αθλητής ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επόμενο τουρνουά που θα γίνει στην Βέροια, όπου θα έχει την συμπαράσταση των φίλων του.