ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Σάββας Θώμογλου "ξαναχτύπησε" στην καρδιά της Γερμανίας!

Ο Σάββας Θώμογλου συμμετείχε στους διεθνείς κολυμβητικούς αγωνες "ISM BERLIN 2015" στην πολη του Βερολίνου, χαρίζοντας στην Ελλαδα δυο μετάλλια!

Χρυσό κατέλαβε στα 100 μέτρα πρόσθιο (πρώτη πανελλήνια επίδοση) βελτιώνοντας σημαντικά την προσωπική του επίδοση με χρονο 1.10.74.

Χάλκινο κατέλαβε στα 50 μέτρα πρόσθιο (δεύτερη πανελλήνια επίδοση) αφου συμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος, καταρρίπτοντας δυο φορές το ατομικό του ρεκόρ σε διάστημα λίγων ωρών με χρονο 32.90.

Επίσης ο κολυμβητής του ΝΑΣΗ κατέλαβε την 15η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο, που αποτελεί την καλύτερη θέση Έλληνα κολυμβητή στο συγκεκριμένο αγώνισμα (27.83).

Στην διάρκεια της παραπάνω διοργάνωσης ο Θώμογλου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει σημαντικούς αθλητες κολυμβησης με παγκόσμια και πανευρωπαϊκά ρεκορ να γνωριστει και να συνομιλήσει μαζι τους οπως ο László Cseh και Adam Peaty.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητη κ Γεώργιο Τσαλη για την άρτια προετοιμασία του αθλητη, στους γονεις για την συνεχή στήριξη τους, αλλα και στον ίδιο τον αθλητή. Η Βέροια και η Ημαθία γενικότερα, πρεπει να αισθάνονται υπερήφανοι για τα "κατορθώματά του" σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο!!