ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα αντιπροσώπευση των ελαστικών KENDA από την Θεοχαράκης Α.Ε.

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε,  με πολύχρονη και συνάμα δυναμική  παρουσία αλλά και εμπειρία στα ελαστικά οχημάτων, ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των ελαστικών KENDA, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια.

H KENDA διαθέτει πλούσια εμπειρία στην κατασκευή ελαστικών, με παραγωγικές εγκαταστάσεις παγκοσμίου κλάσης, στην Άπω Ανατολή.  Τα ελαστικά KENDA πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την αντοχή τους σε σκληρές καταπονήσεις. Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική  επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.  

Η KENDA, αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με πάνω από μισό αιώνα παρουσίας στις διεθνείς αγορές. Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά KENDA, έχοντας ως  γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και κράτημα τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, από την Θεοχαράκης Α.Ε.