ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα αντιπροσώπευση των ελαστικών SONAR από την Θεοχαράκης Α.Ε.

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε,  με πολύχρονη και συνάμα δυναμική  παρουσία αλλά και εμπειρία στα ελαστικά οχημάτων, ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των ελαστικών SONAR, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια.

H SONARδιαθέτει πλούσια εμπειρία στην κατασκευή ελαστικών, με παραγωγικές εγκαταστάσεις παγκοσμίου κλάσης, στην Άπω Ανατολή.  Τα ελαστικά SONAR πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές διακρίσεις ( E-mark, DOT, ISO 9001, 14002, ETRTO κ.α.), ενώ η ανταγωνιστική τους τιμή σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητά τους, τα καθιστούν ως  μια πρώτης τάξεως επιλογή για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.   

Η SONAR, ως παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστής ελαστικών,  εμμένει σε δύο βασικές αρχές : στην χρήση  νέων τεχνολογιών στην παραγωγή, καθώς και στην απρόσκοπτη παροχή ελαστικών στις αγορές που δραστηριοποιείται. Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά SONAR, έχοντας ως  γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και κράτημα τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, από την Θεοχαράκης Α.Ε.