ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συμμετοχή της Nissan στον 12-ώρο αγώνα αντοχής Bathurst 12 Hour

Η Nissanσυμμετέχει στον φετινό 12-ώρο αγώνα αντοχής  Bathurst12 Hour, πλαισιωμένη από τους  Alex BuncombeKatsumasa Chiyoκαι Wolfgang Reip, ένα καταπληκτικό αγωνιστικό τρίο της παγκόσμιας ομάδας της Nismo.

Οι συγκεκριμένοι οδηγοί θα αγωνιστούν με  το  Nissan GT-R NISMO GT3, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του, όπως και στον περσινό αγώνα αντοχής . Με τον φετινό αγώνα Bathurst 12 Hour, η Nissan ξεκινά μια συναρπαστική χρονιά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με συμμετοχές στις κορυφαίες κατηγορίες, σε όλη την Υφήλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014, όπου μεταξύ άλλων η Nismo γιόρτασε τα 30 έτη από την ίδρυσή της,  ήταν μια “πλούσια” χρονιά για τη Nissan. Συγκεκριμένα, η Nissan σημείωσε 42 νίκες με 82 τερματισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της νίκης του πρωταθλήματος για την εργοστασιακή ομάδα της NISMO στο πρωτάθλημα Super GT  με τον Ronnie Quintarelli και τον  Tsugio Matsuda, στο τιμόνι του  Nissan NISMO GT-R GT500.

Ο φετινός αγώνας αντοχής του Bathurst 12 Hour, θα διεξαχθεί στην πίστα Mount Panorama από τις 6 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2015. Videosμε στιγμιότυπα από τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα στο nismo.tv,  το κανάλι της Nismo στο YouTube.