ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέο Nissan QASHQAI: Πρώτο σε πωλήσεις το 2014, πανελλαδικά, στην κατηγορία του!

Toνέο Nissan QASHQAI, αποτελεί την κορυφαία επιλογή αγοράς νέου αυτοκινήτου στην κατηγορία του, γεγονός που επιβεβαιώνεται πλήρως από τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων, για το 2014.

Είναι πλέον γνωστό ότι το  Nissan QASHQAI αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αγοράς αυτοκινήτου, καθώς διαθέτει  μοναδικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τα εσκαμμένα στους τομείς της σχεδίασης και της τεχνολογίας, υιοθετώντας πρωτοποριακή αντίληψη, σε κάθε του πτυχή. Με προηγμένη αεροδυναμική εμφάνιση, εξαιρετική εσωτερική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κύλισης, αλλά και με συστήματα πληροφόρησης και πολυμέσων πέρα από κάθε προσδοκία, το νέο QASHQAI αντικατοπτρίζει την αφρόκρεμα της δημιουργικότητας για τη Nissan.  Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων για το 2014 πανελλαδικά, όπου το Nissan QASHQAI κατατάσσεται στην πρώτη θέση, στα  μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας (C segment), με 2.085 ταξινομήσεις !

Εκτός των παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών  Euro NCAP, το Nissan QASHQAI είναι το ασφαλέστερο οικογενειακό αυτοκίνητο, καθώς  σκόραρε περισσότερους πόντους ως προς την ασφάλεια από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Το βραβευμένο crossover της Nissan, έλαβε αυτή τη διάκριση σε σύγκριση με όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού της κατηγορίας του, που υποβλήθηκαν  στις σχετικές, υψηλών απαιτήσεων, δοκιμές κατά το 2014. 

Η NissanΝικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι  θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης, ειδικές τιμές, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.

Τoνέο Nissan QASHQAI, ήρθε για να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.650€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 20.210 € για τον κινητήρα diesel1.5 dCi(110PSκαι με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα diesel1.6 dCi(130PS) ξεκινά από 22.610€,  αντίστοιχα.

Περισσότερα για το νέο Nissan QASHQAI μπορείτε να δείτε στο: http://www.nissan.gr/s-crossover-range-qashqai.html