- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1087 φορές
Πένθος στη Βέροια: "Έφυγε" ο παλιός αθλητής στίβου Γρηγόρης Τσίλης
Ένα δικό του παιδί, έναν αθλητή που συνέδεσε το όνομά του με σημαντικές "σελίδες" του στίβου του Φιλίππου Βέροιας, αποχαιρετά η τοπική κοινωνία. Ο Γρηγόρης Τσίλης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από μια μακρά και παλικαρίσια μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Ο Γρηγόρης υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και ένας σπουδαίος αθλητής με σημαντικές διακρίσεις. Ξεχώρισε στα 110μ. με εμπόδια, όπου μάλιστα είχε αναδειχθεί Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των Εφήβων, ενώ είχε εξαιρετικές επιδόσεις και στο άλμα εις ύψος. Η συνέπεια και το ταλέντο του τον κατέστησαν σημείο αναφοράς για τον κλασικό αθλητισμό της πόλης μας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 9 Απριλίου 2026, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (Κοιμητήρια Βέροιας), όπου συγγενείς, φίλοι και συναθλητές θα του πουν το στερνό αντίο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...
Σχετικά Άρθρα
-
Επαναφορά του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Σε ισχύ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ για τον Βεροιώτη Γιώργο Κελεπούρη στο Μπέρμιγχαμ (vid) -
Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας: Ανοικτό μέχρι τις 13:00 αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου



