- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 566 φορές
Χρηματοδότηση για αθλητικές υποδομές στον Δήμο Αλεξάνδρειας
Ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας μετά από συνάντηση με τον τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνο Πλεύρη, παρουσία του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, γνωστοποίησε ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών στον Δήμο Αλεξάνδρειας.
Συγκεκριμένα, προβλέπονται:
- Η αναβάθμιση του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Αλεξάνδρειας (Δ.Α.Κ.) με κατασκευή νέας στέγης, αναβάθμιση των κερκίδων και συνολική ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων
- Η δημιουργία νέου γηπέδου 5x5.
- Η συντήρηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου
Σε δήλωσή του, ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Πρόκειται για παρεμβάσεις με ξεκάθαρο κοινωνικό αποτύπωμα, που ενισχύουν την ποιότητα ζωής, προάγουν την υγεία και δημιουργούν σύγχρονες υποδομές που αξίζουν στους πολίτες, τους αθλητές και την νεολαία μας. Συνεχίζουμε με σχέδιο, συνέπεια και συνεργασία. Υλοποιούμε έργα που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα και διαμορφώνουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.»
Σχετικά Άρθρα
-
Ο Δήμαρχος Νάουσας βράβευσε τον Νικόλα Λεφούση για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Αλπικών Αγωνισμάτων 2026 -
Δράσεις σχολικού αθλητισμού στη Στενήμαχο και στο Ειδικό Σχολείο Νάουσας με τη συμμετοχή της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού -
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Συμμετοχή και διακρίσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14 -
Συνάντηση του ΑΟΡΓ Βέροιας με τον Δήμαρχο Βέροιας



