- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 843 φορές
Λαμπρή εκκίνηση για τον 12ο Φιλίππειο Δρόμο στη φωτισμένη Βέροια (φωτο - βίντεο)
Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε το Σάββατο το βράδυ η αυλαία του 12ου Φιλίππειου Δρόμου, μέσα στη στολισμένη και φωτισμένη Βέροια. Οι νυχτερινοί αγώνες μικρών αποστάσεων, στο κέντρο της πόλης, μετέτρεψαν τον αστικό ιστό σε μια ζωντανή γιορτή αθλητισμού, συμμετοχής και κίνησης.
Περισσότεροι από 600 αθλητές πήραν μέρος στους αγώνες, με έντονη παρουσία κόσμου κάθε ηλικίας να δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα με χειροκρότημα και ενθάρρυνση. Συμμετοχές καταγράφηκαν στα 1.000 μ. (180 δρομείς), στα 2.000 μ. (80) και στα 5.000 μ. (περίπου 350), με αθλητές από τη Βέροια, διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από τη Γευγελή, δίνοντας εξωστρεφή χαρακτήρα στη διοργάνωση.
Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, με παρουσία αθλητών από τα φροντιστήρια «Ένα – Όμιλος» και το Διδακτήριο «Μέθοδος». Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η συμμετοχή συλλόγων ΑμεΑ, που έστειλαν ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης και ισότητας, αποδεικνύοντας ότι ο Φιλίππειος Δρόμος είναι μια διοργάνωση ανοιχτή σε όλους.
Το Σάββατο βράδυ η Βέροια έδωσε την εικόνα μιας πόλης που κινείται, συμμετέχει και χαμογελά, με τον 12ο Φιλίππειο Δρόμο να κάνει ιδανική εκκίνηση και να θέτει τον τόνο για τη συνέχεια.
Δείτε τα αποτελέσματα και πλούσιο φωτορεπορτάζ...
Σχετικά Άρθρα
-
Ο Δήμαρχος Νάουσας βράβευσε τον Νικόλα Λεφούση για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Αλπικών Αγωνισμάτων 2026 -
Δράσεις σχολικού αθλητισμού στη Στενήμαχο και στο Ειδικό Σχολείο Νάουσας με τη συμμετοχή της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού -
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Συμμετοχή και διακρίσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14 -
Συνάντηση του ΑΟΡΓ Βέροιας με τον Δήμαρχο Βέροιας



