
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 390 φορές
Χρυσός ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου!
Την πρώτη θέση στο επί κοντώ κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Άπελντορν της Ολλανδίας με καλύτερο άλμα στα 5.90μ.
Ο Καραλής μοιράστηκε το βάθρο με τον Ολλανδό Μέννο Βλον καθώς είχαν τις ίδιες προσπάθειες στον αγώνα ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σόντρε Γκούτορμσεν με 5.90 μ.
Ο Έλληνας αθλητής άρχισε τον αγώνα του από τα 5.60μ, ύψος που πέρασε άνετα με ένα ψηλό άλμα, άφησε τα 5.70μ. και ξεπέρασε με ευκολία και τα 5.80μ δείχνοντας αποφασισμένος να προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του ξανά.
Στη συνέχεια, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 5.85μ όπου χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για τα περάσει ενώ στα 5.90μ πέρασε με άνεση. Ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τρία άκυρα άλματα στα 5.95μ.
Σχετικά Άρθρα
-
Η μέρα που γράφτηκε η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ
-
ο Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Στίβου
-
Παρουσιάστηκε η μελέτη ανέγερσης του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας
-
Με όλα τα μεγάλα ονόματα το “Εν Σώματι Υγιεί” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Στίβου