ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνημα με άνετη νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα

Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους στο ΔΑΚ ΜΑκροχωρίου, τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας έπιασαν πάρα πολύ καλή απόδοση και νίκησαν την καλή ομάδα της Έδεσσας με 3-0.

Ήταν ο πρώτος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος και φάνηκε πόσο καλοδουλεμένη και μεστή είναι η ομάδα της Βέροιας.

Τα σετ (25-15, 25-18 και 25-19).

Από την ομάδα της Βέροιας  διακρίθηκαν  οι Τσιάμη Φρίντα, Τσιούχα Χρυσάνθη και Τσιόγκα Ανδρομάχη, χωρίς να υστερήσουν τα υπόλοιπα κορίτσια.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Τσιάμη Φρίντα, Ζησιού Κορνηλία, Μοσχά Παναγιώτα,  Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Τσιούχα Χρυσάνθη (αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσίπα Ελισσάβετ. Πιλιτσίδου Ρία, Αξιώτη Αγγελική, Κρομμύδα Κατερίνα, Νταγκοπούλου Χρ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής κ. Στέργιος Λουκάς, δήλωσε: "Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις παίκτριες μου και στο επιτελείο μας. Υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα κορίτσια μας στα σχολεία τους. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που σήμερα στήριξαν την ομάδα μας και βοήθησαν τα κορίτσια να δείξουν τις ικανότητες τους, παρόλο που η ομάδα μας προερχόταν από ένα πολύ κουραστικό παιχνίδι την προηγούμενη Παρασκευή. (σσ. νίκη με 3-2 επί του Αρχέλαου Κατερίνης)".