- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1219 φορές
Τα έδωσε όλα η Στεφανίδη, όμως έμεινε στην 9η θέση
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέθεσε όλη της την ψυχή, όμως δεν κατόρθωσε ν' ανέβει στο βάθρο των νικητών στο άλμα επί κοντώ των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε έναν καλό αγώνα, πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.40, ενώ είχε επιτυχημένες πρώτες προσπάθειες στα 4.60 και στα 4.70, δείχνοντας πως θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Η μεγάλη δυσκολία εντοπίστηκε, όταν κλήθηκε να περάσει το ύψος των 4.80μ., κάτι που δεν έγινε πραγματικότητα (είχε τρεις άκυρες προσπάθειες) κι έτσι έμεινε στην 9η θέση του άλμα επί κοντώ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο των νικητών.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Στεφανίδη, καθώς παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπισε φέτος, πάλεψε έως το τέλος για τη διάκριση στη μεγαλύτερη γιορτή του Παγκόσμιου αθλητισμού.
Σχετικά Άρθρα
-
Επαναφορά του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Σε ισχύ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ για τον Βεροιώτη Γιώργο Κελεπούρη στο Μπέρμιγχαμ (vid) -
Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας: Ανοικτό μέχρι τις 13:00 αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου



