ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην αποστολή της Εθνικής Παρα Στίβου για το Παγκόσμιο της Ιαπωνίας ο Ζησίδης του "Εν Σώματι Υγιεί"

Μεγάλη τιμή για το "Εν Σώματι Υγιεί" και την πόλη της Βέροιας, η συμμετοχή του αθλητή με αναπηρία και παραολυμπιονίκη του Ρίο 2016, Δημήτρη Ζησίδη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2024, στην πόλη Kobe της Ιαπωνίας, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Παρα Στίβου. 

Η ελίτ των αθλητών του παγκοσμίου Στίβου ΑμεΑ θα συναντηθεί στο Kobe της Ιαπωνίας, στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση πριν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ανάμεσα τους και 20 Έλληνες και Ελληνίδες Πρωταθλητές/τριες από 8 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ της Ελλάδας, με παρόντα τον δικό μας πρωταθλητή και παραολυμπιονίκη του Ριο2016, Ζησίδη Δημήτρη. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής από σωματείο της Βέροιας συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός του Παρα Στίβου.

Ο Δημήτρης Ζησίδης, θα αγωνιστεί στη Σφαιροβολία F32, στο οποίο βρίσκεται στην 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και έχει σχεδόν "κλειδώσει" τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στην Κορίνα F32, αγώνισμα στο οποίο έπιασε το όριο στην Ημερίδα Στίβου στο Σχηματάρι τον περασμένο Μάρτιο. Η ελληνική αποστολή άρχισε τμηματικά να αναχωρεί για την Ιαπωνία. Ο Ζησίδης αναχωρεί αύριο Τρίτη 14 Απριλίου για το Kobe από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μέσω Κωνσταντινούπολης και Osaka.

Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2024/05/kobe.html