ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

6ος Αγώνας Δρόμου 21 Μαθητών την Κυριακή 14 Απριλίου

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΨΗΦΙΔΩΤΟ», συνδιοργανώνει με τον Δήμο Βέροιας, τον  6ο  ΑΓΩΝΑ  ΔΡΟΜΟΥ 21 Μαθητών την Κυριακή 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, από τις 11:00 έως τις 14:00 με τους αθλητές να κινούνται εντός των Οικισμών Μακροχωρίου, Διαβατού και Μέσης.

Η εκκίνηση της διαδρομής των 10.800μ. θα γίνει από την πλατεία των 21Μαθητών, θα περάσει από τον κεντρικό δρόμο του Διαβατού, θα διασχίσει την Μέση, θα  κατευθυνθεί προς Βέροια και θα στρίψει δεξιά από τον καινούριο ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς Μακροχώρι.  Θα περάσει από το ΚΕΚΥΚΑμΕΑ και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης.

Ο Περιπατητικός  λαϊκός αγώνας Υγείας: 2.000μ. (ηλικίας 16 ετών και άνω), ο Αγώνας Δημοτικών: 1.000μ. (ηλικιών Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξεων Δημοτικού), ο Αγώνας Δημοτικών: 1.000μ. (ηλικιών Α’, Β’ & Γ’ τάξεων Δημοτικού), ο Αγώνας Γυμνασίων: 2.000μ.  και ο Αγώνας  ΑμΕΑ: 250μ. θα κινηθούν όπως παρακάτω:

Εκκίνηση επί της οδού Βασ. Γεωργίου. Αμέσως δεξιά οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Μακεδονομάχων, αριστερά προς την οδό Καβάλας, αριστερά οδό Θεσσαλονίκης, δεξιά στην Μεγ. Αλεξάνδρου και δεξιά στην Βασ. Γεωργίου, φθάνοντας στον τερματισμό της διαδρομής στην πλατεία των 21Μαθητών.

Για τον λόγο, αυτό ζητάμε να ενθαρρύνετε τους αθλητές  με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθείτε εκείνες τις ώρες, είτε για λόγους εργασίας είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε να έχετε φροντίσει από πριν για την μετακίνηση του οχήματός σας, εκτός των δρόμων διεξαγωγής των αγώνων.

Για λόγους ασφαλείας, παρακαλούνται οι κάτοικοι που έχουν κατοικίδια ζώα (σκυλιά), να φροντίσουν να είναι δεμένα και εντός του οικοπέδου τους.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ...!!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ