ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του "Εν Σώματι Υγιεί" για το World Boccia Challenger

Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο αθλητής Boccia του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Ντουμανόπουλος Νικόλαος για να αγωνιστεί στο World Challenger του Ζάγκρεμπ. 

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Challenger του Ηρακλείου Κρήτης, που του έδωσε και τους απαραίτητους βαθμούς για να εισέλθει στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος, ο Ντουμανόπουλος, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 53η θέση στον κόσμο, ταξίδεψε για το πρώτο του World Challenger για το 2024 με σκοπό να αποδείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και να ανέβει κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη.

Συνολικά συμμετέχουν 15 αθλητές στην κατηγορία του (BC4), ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, οι αντίπαλοι του δεν έχουν γίνει γνωστοί. Τον αθλητή συνοδεύουν οι γονείς του Μαρία Παρίση και Θωμάς Ντουμανόπουλος, ο οποίος εκτελεί και χρέη συνοδού. Τα έξοδα συμμετοχής/διαμονής/μετακίνησης βαρύνουν εξ ολοκλήρου τους ίδιους και το σωματείο τους. Ευχόμαστε στον Νίκο, καλή επιτυχία και να χαρεί τη συμμετοχή του!!

Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2024/04/world-boccia-challenger.html