ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι Παίδων - Κορασίδων

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας κατηγορίας Π1-Κ1 και Π2-Κ2 συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Παρνασσό στις 5 και 6 Μαρτίου 2024.

Με τις συνθήκες να είναι ιδιαίτερα δύσκολες την πρώτη ημέρα των αγώνων την Τρίτη 5 Μαρτίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, οι αθλητές μας υπερέβαλλαν εαυτό και κατάφεραν μία αξιόλογη εμφάνιση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η ημέρα

Τρίτη 5 Μαρτίου

Π1-Κ1

- Παπακωνσταντίνου Γεώργιος 14oς

- Μαμουζή Γεωργία 16η

- Αντιφάκου Ελένη 15η

- Παπαβασιλείου Φρειδερίκη 21η

Π2-Κ2

- Μαμουζή Ελένη 12η

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τις καιρικές συνθήκες φανερά βελτιωμένες οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας κατάφεραν καλύτερα αποτελέσματα και πλασαρίστηκαν πιο ψηλά στην τελική κατάταξη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2η ημέρα

Τετάρτη 6 Μαρτίου

Π2-Κ2

- Μαμουζή Ελένη 5η

- Λεφούσης Άγγελος 10ος

Π1-Κ1

- Μαμουζή Γεωργία 25η

- Παπαβασιλείου Φρειδερίκη 26η

- Παπακωνσταντίνου Γεώργιος 12oς

- Ράλλης Κωνσταντίνος 19ος

- Τσίτσης Γεώργιος 21ος

Η αποστολή του ΕΟΣ Νάουσας στον Παρνασσό με προπονητές τον κ. Λεφούση Θωμά και κ. Πινακούδη Παναγιώτη αποτελούνταν από τους εξής αθλητές:

Αντιφάκου Έλενα, Μαμουζή Γεωργία, Παπαβασιλείου Φρειδερίκη, Τσίτσης Γεώργιος, Ράλλης Κωνσταντίνος, Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, Λεφούση Αναστασία, Μαμουζή Ελένη, Παπακωνσταντίνου Νικόλαος και Λεφούσης Άγγελος.

Ως σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την διοργάνωση του πρωταθλήματος και όλους όσους συνέβαλαν στελέχη, γονείς και προπονητές.