- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1002 φορές
«Χάλκινος» ο Καραλής! Δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Ο Εμμανουήλ Καραλής χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο της μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου.
Στον τελικό του επί κοντώ, ο Έλληνας πρωταθλητής υπερέβη με την πρώτη τα 5,85μ., βελτιώνοντας το φετινό ρεκόρ του (5,72) και εξασφαλίζοντας θέση στο βάθρο. Ο 24χρονος άλτης μπήκε στον αγώνα στα 5,50μ. και μετά την πρώτη άκυρη προσπάθεια του τα άφησε για τα 5,65μ., τα οποία πέρασε στη δεύτερη του ευκαιρία, όπως συνέβη και στα 5,75μ.
Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στα 5,85μ., που του χάρισε μία θέση σε βάθρο Παγκοσμίου για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ στα 5,90μ. δεν τα κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια, αφήνοντας τα για 5,95μ., όπου μέτρησε δύο αποτυχημένες προσπάθειες και ολοκλήρωσε τον αγώνα.
Filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Υπογράφθηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας! -
International StadiumFestival (ISTAF), Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου - Συμμετέχει ο Ντίσιος Νικόλαος του "Εν Σώματι Υγιεί" -
Επαναφορά του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Σε ισχύ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας



