
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 549 φορές
Δεύτερος ο Ζησίδης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο Ντουμπάι
Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος θα επιστρέψει ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί' Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Ζησίδης Δημήτρης από το Dubai, όπου βρίσκεται για το World Parathletics Grand Prix.
O Ζησίδης αγωνίστηκε στις 14/02 στο αγώνισμα του, τη Σφαιροβολία κατηγορίας F32 και με καλύτερη προσπάθεια την έκτη, που μετρήθηκε 9.31μ κατέκτησε την 2η θέση, πίσω από τον Αλγερινό Walid Ferhah.
Τρίτος κατετάγη ο έτερος Έλληνας, επίσης πολύ μεγάλος αθλητής, Κωνσταντινίδης Αθανάσιος. Ο Ζησίδης, που συνοδεύεται από τον προπονητή του Μίλτο Κυριακίδη, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την επίδοσή του.
Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Kobe της Ιαπωνίας με το βλέμμα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.
Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2024/02/2-world-parathletics-grand-prix-dubai.html
Σχετικά Άρθρα
-
Ωραία η μελέτη για το νέο κλειστό της Βέροιας, αλλά... λεφτά; – Τι γίνεται με το Δημοτικό στάδιο
-
Δυναμική παρουσία για το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ στο Παν. Πρωτάθλημα Παρά Στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ
-
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Στίβου 2025: Εντυπωσιακός ο απολογισμός των αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας
-
Δεύτερος Πανελληνιονίκης ο Λάτσαρης στο δέκαθλο - Ικανοποιητικές εμφανίσεις από τους βαδιστές του Βικέλα Βέροιας