ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο ΕΟΣ Νάουσας

 Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 13:30 μ.μ πραγματοποιήθηκε, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδίων  μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 του ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο καταφύγιο του ΕΟΣ Νάουσας και συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές-αθλήτριες, προπονητές,το ΔΣ, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Και φέτος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή  να παρευρίσκονται  οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Δάγγας και Γρηγόρης Σαμαράς και ο ιδιοκτήτης του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγαδίων Αλέξανδρος Νουλίκας.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση  απηύθυνε ο Πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Καρυδάς ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου καθώς και στην σημαντική συμμετοχή των αθλητριών μας Τσιάρκα Μαρία- Δήμητρα, ,Βάικου Αικατερίνη, Τσιάτσιου Λυδία και Τσιάρκα Γεωργία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στην  Gangwon της Νότιας Κορέας

Οι τυχεροί της κοπής βασιλόπιτας ήταν :

  1.  Ο Τσιάρκας Διονύσιος από το φυτώριο των καταβάσεων
  2. ο Πετσινάρης Σάββας από την προαγωνιστική των καταβάσεων
  3. ο Παπακωνσταντίνου Νικόλας από το τμήμα της αγωνιστικής των καταβάσεων
  4. η  Βάικου Κατερίνα και η Μόσχου Μαρία από το τμήμα των Δρ.Αντοχής
  5. από τα μέλη η Μπιλιούρη Αμαλία
  6. και στην κεντρική βασιλόπιτα τυχερό ήταν το τμήμα της Ορειβασίας.


Το ΔΣ του ΕΟΣ Νάουσας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς των δώρων:

Καταστήματα χιονοδρομικού εξοπλισμού Αϊβαζίδη Παύλου, Λεφούση Ηρακλή, Μάντσιου Κοσμά και τον Παπακωνσταντίνου Δημήτριο  για την προσφορά των δώρων.