ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση του "Εν Σώματι Υγιεί"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, η 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του "Εν Σώματι Υγιεί" που φέτος έγινε με φυσική παρουσία πρώτη φορά μετά την πανδημία.

Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του νέο ΚΔΑΠ μεΑ "Αγκαλιάζουμε", Πιερίων 79Α στη Βέροια και υπήρχε η δυνατότητα "δια περιφοράς" παρουσίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom Meetings, για τα μακρινά μέλη, όπως ορίζεται τόσο από τον αθλητικό νόμο όσο και από το Καταστατικό του σωματείου.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη του "Εν Σώματι Υγιεί", αφού όλοι ήταν οικονομικά τακτοποιημένοι. Η συμμετοχή των μελών έφτασε το 71%. Τις εργασίες της Γ.Σ. χαιρέτισε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του η Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία εξήρε το έργο του σωματείου.

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε το Διοικητικό και Αγωνιστικό έργο της χρονιάς που μας πέρασε, καθώς και τα οικονομικά στοιχεία τα οποία ομόφωνα εγκρίθηκαν από το Σώμα (Οικονομικός Απολογισμός παρελθόντος έτους, Έκθεση Ε.Ε. και Προϋπολογισμός 2024), ενώ έγιναν και διάφορες ανακοινώσεις προς τα μέλη και αναφορά προς τις μελλοντικές δράσεις.

Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2024/01/9.html