ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην 5η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης Σωματείων Στίβου ΑμεΑ για το 2023

Σε σύνολο 44 Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ - Καλύτερο επαρχιακό σωματείο για το 2023!!

Εκδόθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα επίσημα αποτελέσματα και ο πίνακας κατάταξης των σωματείων που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ Ανδρών-Γυναικών 2023, το οποίο είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης στις 11 και 12 Μαΐου. 

Στον πίνακα αυτόν, το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας φιγουράρει στην εξαιρετικά τιμητική 5η θέση σε σύνολο 44 αθλητικών σωματείων ΑμεΑ από όλη τη χώρα. Η κατάταξη έγινε με βάση τον αριθμό των χρυσών μεταλλίων και το "Εν Σώματι Υγιεί" με 7 χρυσά σε σύνολο 9 μεταλλίων (και 6 πανελλήνιων ρεκόρ) που κατέκτησε κατετάγη στην 5η θέση, η οποία του δίνει και τον τίτλο του καλύτερου επαρχιακού σωματείου Στίβου ΑμεΑ για το 2023! Να θυμίσουμε ότι στον αντίστοιχο πίνακα κατάταξης του 2022, το σωματείο μας ήταν στην 6η θέση και ήταν το 2ο καλύτερο επαρχιακό σωματείο! 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία του σωματείου μας που έρχεται να επιβεβαιώσει την αυξανόμενη ανοδική πορεία και δυναμική του. Όπως εύστοχα έχει αναφερθεί, το "Εν Σώματι Υγιεί", λειτουργεί με πολύ υψηλά στάνταρ και φιλοσοφία εφάμιλλη με μεγάλα αθλητικά κλαμπ του εξωτερικού.

Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2024/01/5-2023.html