ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" στον Εθνικό Σχεδιασμό 2024

Πετράκης, Ζαφειρίου, Ντίσιος βρίσκονται και φέτος στον Εθνικό Σχεδιασμό των αθλημάτων τους

Με στόχο την προετοιμασία ενόψει των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων του 2024, των αθλημάτων που έχει στις τάξεις η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενέκρινε τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό του νέου έτους και έχει ήδη σταλεί στα σωματεία της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, εγκρίθηκε και η ονομαστική λίστα των αθλητών και αθλητριών, που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς του 2024, ανά κατηγορία. Στον Εθνικό Σχεδιασμό του Στίβου στην κατηγορία στήριξης νέων βρίσκονται για δεύτερη χρονιά αθλητές από τη Βέροια. Πρόκειται για τους Νικόλαο-Ραφαήλ Ντίσιο, 17χρ (Κατ. F40) στις Ρίψεις και Αφροδίτη Ζαφειρίου 16χρ (Κατ. T44), αθλήτρια που εκτός από το  Άλμα Εις Μήκος, αγωνίζεται και στο Άλμα Εις Ύψος και στα 100μ.

Οι παραπάνω νεαροί αθλητές που προπονούνται υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητή κ. Φερφέλη Κωνσταντίνου, που φέτος είναι και Ομοσπονδιακός. Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων στο αγώνισμα του Snowboard, βρίσκεται και φέτος ο αθλητής μας Πετράκης Κωνσταντίνος. Ο Πετράκης τοποθετήθηκε στη Β' Κατηγορία σύμφωνα με τα κριτήρια της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και θα αγωνιστεί και αυτόν τον χειμώνα σε διεθνείς αγώνες ώστε να παραμείνει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματός του.

Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2024/01/2024.html