ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιορτή Χριστουγέννων στο κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua Center

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ AquaCenter στη Βέροια, η καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων.

Στην γιορτή συμμετείχαν μικροί και μεγάλη φίλοι του Πήγασου και απόλαυσαν υπέροχα εδέσματα. Η γιορτή ξεκίνησε με facepainting. Τάρανδοι με κόκκινες μυτούλες, αστεράκια στα μάγουλα και πολλές ακόμη δημιουργίες στόλιζαν τα πρόσωπα των παιδιών. Στην συνέχεια τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να γράψουν το γράμμα τους στο Άγιο Βασίλη και να τον πείσουν για το πόσο καλά παιδιά ήταν όλη την χρονιά. Αφού παρέδωσαν το γράμμα τους, δεν έμεινα με άδεια χέρια. Διάλεξαν μπαλόνια στο χρώμα που επιθυμούσαν, τα οποία μεταμορφωνόντουσαν σε σπαθιά, σκυλάκια και άλλα ζωάκια.

Και ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι, …ακούστηκε το κουδουνάκι του Άγιου Βασίλη. Χωρίς δεύτερη σκέψη όλα τα παιδιά έτρεξαν στην πισίνα. Το νερό της πισίνας ήταν ταραγμένο και ξαφνικά μέσα από το νερό ¨βγήκε ο Άγιος Βασίλης¨ φωνάζοντας χο,χο,χο και χαιρετώντας τα παιδιά που τον κοιτούσαν αποσβολωμένα. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τί είχε συμβεί, ο Άγιος Βασίλης βγήκε από την πισίνα, πήρε τον σάκο με τα δώρα και ήρθε κοντά στα παιδιά. Αφού τα γέμισε με καραμέλες και άλλες λιχουδιές, έκατσε στην αναπαυτική του πολυθρόνα, δίπλα στο δέντρο, πήρε αγκαλιά ένα-ένα όλα τα παιδιά και τους μοίρασε τα δώρα. Βγήκε φωτογραφίες μαζί τους και σε κάθε παιδάκι έδωσε και μια συμβουλή για τη νέα χρονιά.