ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου στον Αγ. Νικόλαο Νάουσας

Στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου και με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό διεξήχθη τo Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Θερινού Διάθλου µε Τρέξιµο (όπλα Laser) ΠΑΧ Π–Κ και ΠΑΜ- ΠΑΓ και ΠΡΟΑΓ.

Ο ΕΟΣ Νάουσας κατάφερε με την συνεισφορά όλων των μελών του συλλόγου να πραγματοποιήσει μία άρτια διοργάνωση που χάρισε στους συμμετέχοντες αθλητές , στους συνοδούς προπονητές και στους παριστάμενους γονείς την ευκαιρία να απολαύσουν μία ημέρα γεμάτη αθλητισμό και να γνωρίσουν το συγκεκριμένο αγώνισμα . Η ομάδα του ΕΟΣ Νάουσας ήταν παρούσα με τις περισσότερες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και  η εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου καθώς και τα αποτελέσματα τους ήταν εντυπωσιακά. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Νάουσας ο οποίος για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του αγώνα, τον πολυχώρο αθλητισμού ALSOS Αγ.Νικολάου για την πολύτιμη συνεργασία του  , τον ΑΣ Νάουσας για την προσφορά μήλων για όλους τους αθλητές, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας για την παρουσία τους ,τους ιατρούς Ν.Γούτσιου, την Δ.Κώνα και τον Θ. Παπανδρέου για τις ιατρικές  υπηρεσίες που προσέφεραν, την εταιρεία Μπιζέτας Γ.& Δ.Ο.Ε , την εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-SECURITY και τέλος τους γονείς που χωρίς την βοήθεια τους   η τέλεση του αγώνα δεν θα ήταν εφικτή.

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν:

Σάββατο 14/10/2023:

Κορασίδες 4η Πίπιλα Ανθούλα, 5η Βάϊκου Δάφνη,  6η Μπιλιούρη Νεφέλη

Παίδες  1ος Παρίσης Ευάγγελος, 5ος Καρατρούπκος Ιάσωνας

Παμπαίδες 4ος Τόσιος Κωνσταντίνος, 6ος Παρίσης Νικόλαος

Παγκορασίδες 2η Αλαφίνα Καλυψώ, 6η Ρακιτζή Άρτεμις

Κυριακή 15/10/2023:

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΙΚΤΟ

Κορασίδες- Παίδες  1οι Παρίσης Ευάγγελος- Βάϊκου Δάφνη

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΑ

4ος Ροδοβίτης Νικόλαος, Ρακιτζής Ιάσονας

Αξίζει να αναφέρουμε όλους τους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα: Κολτσιάκης Διαμαντής, Γαλανός Αχιλλέας, Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης, Παρίσης Ιωάννης, Παπαγιαννόπουλος Ειρηναίος, Τόσιου Καλλιόπη, Πέκαλη Χρυσή, , Σουρλάμτα Ελένη,  Μόσχου Μαρία, Αραμπατζής Σταύρος.