ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκπαιδευτική εκδρομή για τον Αθλητικό Σύλλογο Ενόργανης Γυμναστικής Νάουσας

Τη Δευτέρα 26/6/2023 ο Αθλητικός Σύλλογος Ενόργανης Γυμναστικής της Νάουσας «Ηρακλής» πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Νάουσας. Τα παιδιά συνόδευσαν οι προπονητές τους και αρκετοί γονείς.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα άλογα, να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για τον αιώνιο αυτό φίλο του ανθρώπου και με τη βοήθεια εκπαιδευτών του Ιππικού Ομίλου, να ιππεύσουν στον ειδικό στίβο για άλογα.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες μετά την ιππασία διασκέδασαν στην παιδική χαρά των εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια αφού χωρίστηκαν σε ομάδες συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο «κυνήγι θησαυρού» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Νάουσας Ηρακλής, στον ανοικτό χώρο των ιππικών εγκαταστάσεων. Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας σώμα και μυαλό, σε αυτή την πρωτότυπη, εξωτερική δράση-παιχνίδι, προσπάθησαν να φτάσουν στον κρυμμένο θησαυρό που ήταν μια πραγματική έκπληξη για όλους.

Το μεσημέρι οι μικροί/ές αθλητές/τριες, επέστρεψαν στην πόλη, ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη στον Ιππικό Όμιλο Νάουσας, αποκομίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων και υποσχόμενοι να επαναλάβουν την καταπληκτική αυτή εκδρομή.