ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Οι δρόμοι του Μ. Αλέξανδρου" - Νέα δράση της Λέσχης αυτοκινήτου Βέροιας

Η Λέσχη αυτοκινήτου Βέροιας συνεχίζοντας να υλοποιεί το ετήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της για το 2023, ανακοινώνει με χαρά την επόμενη διοργάνωσή της "ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυση της, και σεβόμενη την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας θα θέλαμε να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε στην διοργάνωσή μας που θα γίνει στον νομό Ημαθίας στις 02/07/2023.

Οι δρόμοι του Μέγα Αλέξανδρου περιλαμβάνουν μία διαδρομή η οποία παίρνει "εκκίνηση" από το καινούργιο μουσείο των Αιγών,συνεχίζει στην πόλη της Βέροιας με στάση στην πλατεία Ωρολογίου, διασχίζει την Βέροια και κατευθύνεται στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας ,συνεχίζει την διαδρομή της στην ηρωική πόλη της Νάουσας την οποία διασχίζει, διανύει την παλαιά ειδική διαδρομή του Ράλλυ Φίλιππος,"Γιαννακοχώρι" και "τερματίζει" στο εκπληκτικό Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους του μουσείου της Βεργίνας και της Μϊεζας, της σχολής του Αριστοτέλη, να οδηγήσουν δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα, να γευτούν παραδοσιακά γλυκά και καφεδάκι στην πόλη της Βέροιας, να "τρέξουν" την παλιά ειδική διαδρομή του Γιαννακοχωρίου και τέλος να ξεκουραστούν και να γευματίσουν στο κτήμα Κυρ-Γιάννη , αφού ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους , μικρούς και μεγάλους με κάθε είδους όχημα,αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.

Με την πρόσκλησή μας αυτή θα θέλαμε να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε μαζί μας,έχοντας την ευκαιρία να δούμε από κοντά την πολιτιστική κληρονομιά της Ημαθίας και να γευτούμε τους καρπούς της.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόεδρο της Λ.Α.Βέροιας κ.Καζαντζίδη Παναγιώτη στο τηλ.6972802723 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα της δράσης και δηλώσεις συμμετοχής.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους και για κάθε είδος όχημα και καλό θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους.

* Σύντομα θα ακολουθήσει και νέο μήνυμά μας με το πρόγραμμα αναλυτικά