ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2023 ο Ντουμανόπουλος του "Εν Σώματι Υγιεί"

Για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bocciaθα ταξιδέψει στην Αθήνα ο αθλητής μας Ντουμανόπουλος Νίκος την ερχόμενη Τρίτη 13 Ιουνίου.

Οι φετινοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο "Γεώργιος Κακούρης". Θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου με τα ατομικά των κατηγοριών και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 18 Ιουνίου με τους τελικούς των ατομικών, ζευγαριών και ομαδικών.

Ο αθλητής μας αγωνίζεται στην Κατηγορία BC4, προέρχεται από την περσινή κατάκτηση της 2ης θέσης στο Ατομικό και αγωνίζεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου ως επικεφαλής του Α' Όμιλου:

1. Ντουμανόπουλος (Εν Σώματι Υγιεί) - Τσαούσης (Αργοναύτες Βόλου), 14/06, 11.30 Γηπ. 2

2. Ντουμανόπουλος (Εν Σώματι Υγιεί) - Σταμούλης (Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ), 17.30 Γηπ. 4

Ο Ντουμανόπουλος χρειάζεται μόλις μια νίκη για να προκριθεί στα Ημιτελικά και να διεκδικήσει κάποιο από τα μετάλλια. Η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" θα αναχωρήσει από τη Βέροια, την Τρίτη 13 Ιουνίου και θα επιστρέψει μετά το τέλος των αγώνων. Τον αθλητή θα συνοδέψει ο πατέρας του Θωμάς Ντουμανόπουλος. Ευχόμαστε ολόψυχα στον αθλητή μας, καλή επιτυχία!!

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/06/boccia-2023.html