ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτυχίες των αθλητριών του ΑΟΡΓ Βέροιας στους προκριματικούς της Καρδίτσας

Στον προκριματικό αγώνα κορασίδων της Β΄ περιφέρειας (Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα) του πανελληνίου πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην Καρδίτσα στο κλειστό γυμναστήριο « Γιάννης Μπουρούσης», έλαμψαν οι αθλήτριες της ΚΙΚΗΣ ΧΩΜΑΤΑ & ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΙΝΤΣΗ.

Κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ομαδικό, χάλκινο μετάλλιο η Τσιφτσή Ιωάννα (65,000β)και τέταρτη θέση, σε απόσταση αναπνοής από τα μετάλλια η Μαρίνα Μπόφτση (64.100β)στο Σύνθετο Ατομικό.

Η Τσιφτσή Ιωάννα ήταν πρώτη στο πρόγραμμα με τη μπάλα (16,950β)και Τρίτη στις κορίνες (15,400β). Η Μαρίνα Μπόφτση ήταν δεύτερη στο σχοινάκι (16,350β), στο στεφάνι (17,600β) και στις κορίνες (15,550β).

Η Αριάδνη Μπλογκούρα ήταν 5η στο Σ.Α την πρώτη ημέρα των αγώνων, κατακτώντας την 3η θέση στη μπάλα με 18,000β & την 8η θέση στο στεφάνι με 15,300β. Η προπονήτριά της Κική Χωματά διαμαρτυρήθηκε για τη συγκεκριμένη βαθμολογία ( στεφάνι), που τη θεώρησε άδικη. Η διαμαρτυρία της (προφορική) ήταν στην κρίση της εκτέλεσης. Στον τομέα (κρίση εκτέλεσης )αυτό όμως δεν υπάρχει γραπτή ένσταση, άρα δεν μπορεί να επανεξεταστεί. Την δεύτερη ημέρα στις κορίνες και την κορδέλα δεν πήγε καλά, σίγουρα επηρεασμένη από την αδικία και τερμάτησε στην 7η θέση στο Σύνθετο Ατομικό πολύ χαμηλά σε σχέση με τις δυνατότητες της & τις επιδόσεις προηγούμενων χρόνων.

Η Θένια Ιωακειμίδου, αν έπαιζε στη Β΄κατηγορία θα έπαιρνε το χρυσό μετάλλιο. Η προπονήτριά της Βασιλική Δίντση τη δήλωσε στην Α΄κατηγορία και δικαιώθηκε, αφού πήρε πανάξια την πρόκριση για την πανελλήνια τελική φάση από μόνη της & φυσικά βοήθησε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Σύνθετο Ομαδικό. Το μέλλον, στην κατηγορία των νεανίδων , της ανήκει.

Φυσικά προκρίθηκε όλη η ομάδα με 182,450β , για τους τελικούς αγώνες της Λάρισας μετά από δύο εβδομάδες.

Δήλωση προέδρου Ε. ΧΩΜΑΤΑ:

«Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και ιδιαίτερα στις προπονήτριες  του συλλόγου ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΝΤΣΗ που βρίσκονται κοντά στις αθλήτριες τους, αν και η εγκυμοσύνη τους είναι προχωρημένη. Η χαρά της επιτυχίας, βέβαια τις δικαίωσε και τις ανάπαυσε.‘Εχουμε δύο πολύ ταλέντα που μας έρχονται από τη Μαρίνα Νάουσας (Μαρίνα Μπόφτση) και την Πετριά Πέλλας ( Ιωάννα Τσιφτσή). Η ανάπτυξη του αθλήματος στις γύρω από τη Βέροια περιοχές έπιασε τόπο, αγού και η Αριάδνη Μπλογκούρα ( και αυτή μέσα στις καλύτερες αθλήτριες της Β΄περιφέρειας της ηλικίας της,2011)& η Γεωργία Μιχαηλίδου μας έρχονται από την Αλεξάνδρεια, όπως και η Θένια Ιωακειμίδου από το Αγγελοχώρι.

Εύχομαι στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στη Λάρισα καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες»