- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1572 φορές
Οι νεαροί του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ στο πρόγραμμα «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους»
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1-5-2023 στο στάδιο των Γιαννιτσών η συνάντηση των επίλεκτων νεαρών αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ηλικίας 15-17 ετών.
Στην συνάντηση που είναι μέρος του προγράμματος της ομοσπονδίας'' Γυμνάζομαι με τους καλύτερους'' συμμετείχαν περίπου 60 αθλητές, μοιράστηκε αθλητικό υλικό και πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση υπό την επίβλεψη έμπειρων τεχνικών.
Από μέρους του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ συμμετείχαν 12 επίλεκτοι νεαροί αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν τις δύο τελευταίες χρονιές στα Παν/νια πρωταθλήματα και εκπροσώπησαν επάξια την Βέροια.
Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών μας είναι τα εξής:
Μεταξόπουλος- Αλκης, Καραγιώργος- Γιώργος ,Καραγιάννης- Αλέξανδρος, Παναγιωτίδης-Γιώργος, Νέστωρας-Θοδωρής, Λιόβας-Δημήτρης, Γεωργιάδης-Ορέστης, Αβραάμ-Βικτώρια, Γραμματικοπούλου- Αντωνία, Πατσαλά-Ευγενία, Λάζου- Εμη, Ξυνάδα Αριάδνη.
Σχετικά Άρθρα
-
Εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ για τον Βεροιώτη Γιώργο Κελεπούρη στο Μπέρμιγχαμ (vid) -
Βασιλιάς ξανά! Τέταρτο συνεχόμενο χρυσό στην Ευρώπη για τον απλησίαστο Μίλτο Τεντόγλου -
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μπέρμιγχαμ: Το πρόγραμμα με τις ελληνικές συμμετοχές -
Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ο Γιώργος Κελεπούρης



