ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτυχίες του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023

ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023

3η θέση στα 100μ Ύπτιο - 4η θέση στα 50μ Ελεύθερο της Κατηγορίας S8  στην πρώτη συμμετοχή του αθλητή μας Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου. Με τη συμμετοχή 195 αθλητών και αθλητριών διεξήχθη το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ Ανδρών/Γυναικών. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών το διήμερα 27-28 Μαΐου 2023. Στους αγώνες κολύμβησης συμμετείχε για πρώτη φορά αθλητής από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας και έτσι η κολύμβηση έγινε και επίσημα το 7ο Παραολυμπιακό Άθλημα που καλλιεργεί/αναπτύσσει το σωματείο μας.

Ο αθλητής Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, αξιολογήθηκε την Παρασκευή 26/05 και ταξινομήθηκε στην κατηγορία S8. Την πρώτη μέρα των αγώνων, αγωνίστηκε στα 100μ Ύπτιο και με χρόνο 4.10.58 κατέκτησε την τρίτη θέση. Στο έτερο αγώνισμα που αγωνίστηκε, με χρόνο 2.10.72 περιορίστηκε στην 4η θέση στο αγώνισμα των 50μ Ελεύθερο. Ο αθλητής δήλωσε ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και χαρούμενος για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε. Στο πλευρό του βρίσκονταν συνεχώς ο προσωπικός του προπονητής κ. Καραμουσαντάς Φώτης, ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο συναθλητής του Λούκας Γιώργος που αγωνίστηκε παράλληλα στο Πανελλήνιο Τοξοβολίας ΑμεΑ και ο Πρόεδρος του συνεργαζόμενου σωματείου "Επειός" κ. Σάκκος Παναγιώτης.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023:

Ακόμα ένα μετάλλιο, που συνοδεύτηκε με βελτίωση της ατομικής του επίδοσης, πρόσθεσε στη συλλογή του ο Ναουσαίος τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" Γιώργος Λούκας. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας "Ευαγγελία Ψαρά", από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, παράλληλα με το Πανελλήνιο

Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ. Ο Λούκας με 138 βαθμούς (54 α' γύρο και 84 β' γύρο) κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πίσω από τους αθλητές Μακρή (ΠΑΣΚΑ) και Σχίζα (ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ). Τον αθλητή συνόδευε ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και η αποστολή ήταν κοινή με αυτήν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Το μετάλλιο του Λούκας ήταν το 12ο φετινό για το σωματείο της Βέροιας και το 114ο συνολικά από την ίδρυσή μας. Τη σκυτάλη παίρνουν οι αθλητές μας στο Boccia και στον Στίβο Νέων τον Ιούνιο και η χρονιά θα ολοκληρωθεί με την Επιτραπέζια Αντισφαίριση τον Ιούλιο.

Για τα πλήρες άρθρα και για φωτογραφίες, ανατρέξτε παρακάτω:

Κολύμβηση ΑμεΑ: https://r4rehab.blogspot.com/2023/05/2023_30.html

Τοξοβολία ΑμεΑ: https://r4rehab.blogspot.com/2023/05/2023_40.html