ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023: Συμμετοχή αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί"

Το ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023, θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών το διήμερο 27-28 Μαΐου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους πολλοί παραολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Συμμετοχή για πρώτη φορά αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας:Στους αγώνες θα συμμετέχει ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος στα αγωνίσματα 50μ Ελεύθερο και στα 50μ ή 100μ Ύπτιο. Θα προηγηθεί η διαδικασία της αξιολόγησης (classification) για να γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα ταξινομηθεί ο αθλητής, ανάλογα με την αναπηρία και τη λειτουργικότητά του.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Πέμπτη 25/05 και θα επιστρέψει μετά το πέρας των αγώνων. Η κολύμβηση (Para Swimming), θα γίνει έτσι και επίσημα το έβδομο (7ο) Παραολυμπιακό Άθλημα που καλλιεργεί/αναπτύσσει το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας σε μια από τις ελάχιστες πρωτεύουσες νομού που δεν έχει -ακόμα- Δημοτικό Κολυμβητήριο..

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/05/2023.html