ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ευχαριστήριο του προέδρου της ΚΕΔΑ για το 3ο διεθνές Αλεξανδρινό meeting στίβου

Το ημερολόγιο έγραφε 6 Μαΐου 2023, ημέρα Σάββατο, ημέρα που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το Διεθνές Αλεξανδρινό meetingΣτίβου, ημέρα που κέρδισε τις εντυπώσεις, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και  ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Η συμμετοχή των αθλητών και του κοινού αξιοθαύμαστη … αποστομωτική θα έλεγε κανείς …

Πραγματικά ευχαριστούμε όλες και  όλους σας!  Αλλά να ευχαριστήσουμε και τους Μεγάλους μας Χορηγούς που στάθηκαν αρωγοί  στο εγχείρημα μας  κι αυτοί είναι οι κάτωθι: η  Βιομηχανική κι Εμπορική Εταιρία ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ ,  η Εταιρία Κατασκευών κι εμπορίας Αντλιών ORCA,  τα Περιβόλια ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ,  η εταιρία Κρεάτων ΓΑΛΙΚΑΣ, οι υπηρεσίες Πιστοποίησης VELLUM,  το κατάστημα εμπορίας φρούτων MARTONFRUIT,το κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων του κο. ΜΠΑΜΠΗ ΠΛΑΤΣΑ  και το Κέντρο δια βίου Μάθησης RAM.

Επί προσθέτως, για τη χορηγία Λουλουδιών τον Κο. Γιώργο Κυριαζόπουλο  , νερών την Κάβα ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ και τέλος  γευμάτων  το κατάστημα ΛΑΓΟΚΟΛΛΑ του Κο. Λαγογιάννη Σάκη.

Ακόμη, τα Σώματα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας  και τους Διοικητές τους,  Αστυνομίας κο. Νιώπα Θωμά,  Πυροσβεστικής κο. Γερόπουλο Γρηγόριο καθώς και τον κο. Γκιορτζή Ιωάννη, υπευθύνου του Κέντρου Υγείας , οι οποίοι εξόχως  διασφάλισαν τους απαραίτητους κανόνες  ασφαλείας όλων των παρευρισκομένων.

Επίσης, ευχαριστούμε για τη στήριξή τους την Περιφέρεια και τον  Περιφερειάρχη κο. Κων/νο  Καλαΐτζίδη , το Δήμο Πέλλας  για την παραχώρηση αθλητικού υλικού,  τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και τον πρόεδρο τους  κο. Παπαγερίδη, τον  κο. Καμπάνη Τάσο για το LIVEStreaming και τέλος  τον  κο. Χατζηβασιλείου Χρήστο (τεχνικός ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ) για την αξιόλογη βοήθειά του στην οργάνωση του meeting.

Εν κατακλείδι, ένα θερμό ευχαριστώ  στον  κο.  Πάντο Θωμά ( Ομοσπονδιακός  Προπονητής Ελλάδος) που μας έκανε να πιστέψουμε στη δύναμη του αθλητισμού και στο  προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Α  που απέναντι σε δυσμενής συνθήκες  ακόμα μια φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.
Εμμανουήλ Σταυρής