ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δύο Χάλκινα Μετάλλια στη Βέροια από τον Γιώργο Λούκα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2023

Με δύο χάλκινα μετάλλια -τα πρώτα για το σωματείο το 2023- γύρισε από την Αλεξανδρούπολη ο αθλητήςτου "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Γιώργος Λούκας, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para Badminton) 2023.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη το διήμερο 29-30 Απριλίου, από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, με συνδιοργανωτές τον  ΜΓΣ "Εθνικό" και το Α.Σ. ΑμεΑ "Κότινος" και ήταν το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας συμμετείχε για το 2023.

Ο Γιώργος Λούκας (SU5) αγωνίστηκε στο Απλό Ανδρών της κατηγορίας του και στο Διπλό Ανδρών Κατηγορίας Max8 (με συμπαίκτη τον Θεόδωρο Ματουσίδη του Ηρόδικου Κομοτηνής) και κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια.Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" δεν αγωνίστηκε στο Διπλό Μικτό, ενώ διεξήχθησαν και αγώνες κατηγορίας Open για όλους τους αθλητές που ανήκουν σε παρόμοιες κατηγορίες, αλλά εκτός συναγωνισμού.

Με τα μετάλλια αυτά, το σωματείο μας, φτάνει συνολικά τα 23 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα από το 2017 (3-9-11) με 13 συμμετοχές αθλητών και τα 104 συνολικά από την ίδρυσή του.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/04/para-badminton-2023_30.html