ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ 2023" δυο αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΑΟΜ - ΑμεΑ διοργανώνει την 1η Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ 2023" στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης στις 22 Aπριλίου 2023.

Οι αγώνες διεξάγονται, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Παραολυμπιακού Αθλητισμού, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τα όρια για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου 2023 και των Παραολυμπιακών Αγώνων Paris 2024.

Το παρόν σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο γίνεται 20 μέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, θα δώσουν και οι δύο νεαροί αθλητές από το σωματείο μας Ζαφειρίου Αφροδίτη και Ντίσιος Νικόλαος-Ραφαήλ. Οι αθλητές μας, που ανήκουν στον Εθνικό Σχεδιασμό Στήριξης Νέων Αθλητών, θα συνοδεύονται από τον προπονητή τους κ. Φερφέλη Κωνσταντίνο και καλούνται να δείξουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα ενόψει των υπόλοιπων εγχώριων διοργανώσεων:

Ζαφειρίου Αφροδίτη - Κατηγορία Τ44: Άλμα σε Μήκος και 100μ

Ντίσιος Νικόλαος-Ραφαήλ F40: Σφαιροβολία και Ακοντισμός

Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο αθλητές αγωνίζονται στην ηλικιακή κατηγορία U17 και είναι κάτοχοι των Πανελληνίων Ρεκόρ στα αγωνίσματα που αγωνίζονται από τον περασμένο Ιούλιο.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/04/2023.html