ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σείστηκε το γήπεδο στο «αντίο» του Φέντερερ - Δάκρυσε ο Ναδάλ!

Την τελευταία του παράσταση έδωσε χθες (24/09) ο Ρότζερ Φέντερερ στην  «O2 Arena» του Λονδίνου έχοντας στο πλευρό του τον Ραφαέλ Ναδάλ, όπως επιθυμούσε.

Οι δυο τενίστες ηττήθηκαν από τους Τιαφό και Σοκ αλλά το αποτέλεσμα λίγη σημασία είχε αφού ο Ελβετός κράτησε για τελευταία φορά τη ρακέτα και ακόμη και ένας αντικανονικός του πόντος έγινε highlight. 

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και όταν ο Φέντερερ πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στο κοινό, το στάδιο σείστηκε και ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας:

«Πρέπει να αντέξω... Ηταν μία υπέροχη μέρα. Είπα στα παιδιά ότι είμαι ευτυχισμένος κι όχι λυπημένος που φεύγω. Εκανα τα πάντα τελευταία φορά. Δεν είχα στρες. Αλλά χαίρομαι που έπαιξα το ματς. Το να παίζω με τον Ράφα και να έχω τόσους θρύλους εδώ στο αντίο μου...Εκπληκτικό να έχω εδώ μαζί μου και τον Νόβακ με τον Αντι. Δεν ήθελα να είμαι μόνος στο τελευταίο ματς. Πάντα αισθανόμουν παίκτης ομάδας. Οχι μοναχικός. Είναι γιορτή για μένα και σας ευχαριστώ. Ημουν χαρούμενος που απλά έπαιζα τένις. Δεν περίμενα ότι θα κάνω τέτοια καριέρα. Ομως θα το έκανα ξανά από την αρχή. Είναι το τέλος στο οποίο ήλπιζα, το τέλος που ήθελα. Σας ευχαριστώ».

Έπειτα, το λόγο πήρε ο Ράφαελ Ναδάλ,ο οποίος φανερά συγκινημένος, εξέφρασε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον Ελβετό.

«Αν δεν με παρακινούσε όλα αυτά τα χρόνια δεν θα συνέχιζα να παίζω. Επρεπε να με σταματήσει, αλλά δεν το έκανε. Σ' ευχαριστώ». 

metrosport.gr