ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου στο Δ.Σ. του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας

Σαν μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας θα προσπαθήσει να βοηθήσει η πρωταθλήτρια (έχει το Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό του επτάθλου στο Λονδίνο και 9 φορές πρωταθλήτρια στο έπταθλο) Σοφία Υφαντίδου και αυτό δείχνει την σωστή απόφαση που πήρε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ να βάλει έναν άνθρωπο του αθλητισμού να χειριστεί τα θέματα και να αναβαθμιστούν οι λειτουργίες στον Δήμο.

Η Σοφία Υφαντίδου με ανάρτηση της στα social media αναφέρει τα εξής.

"Από χτες άνοιξε ένας καινούριος κύκλος για εμένα.

Πλέον θα αποτελώ μέλος του Δ.Σ του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και θα συμμετέχω εθελοντικά στην διαδικασία προτάσεων, στην υλοποίηση τους για την αναβάθμιση του αθλητισμού της Βέροιας αλλά και της σωστής λειτουργίας του.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΛΛΑ για την πρόταση του, η οποία πρωτίστως δείχνει την εκτίμηση στο πρόσωπό μου καθώς και την αναγνώριση των προσπαθειών μου, και έπειτα για την εμπιστοσύνη του, ώστε μέσα από την εμπειρία μου στον αθλητισμό να καταφέρουμε να δώσουμε στον αθλητισμό της Βέροιας αυτό που του αξίζει.

Πλέον από την μεριά μου, είμαι διαθέσιμη σε συζητήσεις και προτάσεις από κάθε άνθρωπο του αθλητισμού της πόλης μας, από όλα τα αθλήματα, για να φτάσουμε την Βέροια ακόμα πιο ψηλά".